celalim93
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 2
ipod touch ı satıp androidli bir telefon almak cidden iyi bir fikirdi ama evdekilere bunu kim söyleyecek 
Sorun nedir??..Durduk yere iPhone bozuldu :cursing: Saatlerdir restore etmeye uğraşıyorum :cursing:
Allah belanı versin Apple :cursing: Yok yok geçirtecekler beni de androide bu gidişle...
Sorun nedir??..
IPhone dan kaynaklanmıyordur muhtemelen yükseltmeden dolayı oluşan bi sorundur... Birde 4.3.5 e neden yükseltmedi??..Restore ekranında kaldı. 4.3.2 vardı. 4.3.5'e yükseltmeye izin vermiyodu. Tuttum ben de iOS 5 beta 7'yi restore ettim zar zor ama itunes ekranını geçemedim şimdi. Bakınıyorum netten...
Edit : Hallettim. iOS 5 Beta 7'ye giriş yaptım ama GSM modülü sinyal alamıyor. Wifi network açılmıyor. İlginç. Ya telefon ayvayı yedi ya da iOS 5'den kaynaklanan sıkıntılar var. Uğraşıyorum...
IPhone dan kaynaklanmıyordur muhtemelen yükseltmeden dolayı oluşan bi sorundur... Birde 4.3.5 e neden yükseltmedi??..
bende 4.3.5 e mecburi geçiş yapmıştım, 4.3.3 e dönmeye çalışırken vazgeçtim ve 4.3.5 kalsın dedim. shift+restore yapıp 4.3.5 i seçtim sürekli hata verdi itunes, kafayı yiyecektimhosts dosyasını sildim tinyumbrella falan ne varsa sildim geçmişi temizledim bilgisayara reset attım açtım itunesu 4.3.5 i seçtim ve başarılı bir şekilde restore edebildim sonunda
ELimiz de hem de.patladı gitti [MENTION=48615]ReDo[/MENTION]
Yalnızlıkla ilgili bir şey görünce aklıma gelen başka bir söz vardır yazmadan geçemedim..
"Eğer hepimiz yalnızsak, yalnızlıkta beraberiz demektir."
ne alaka bende bilmiyorum