virtual worms
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 68
Üstü üç taslı taç saplı üç tunç tası çaldıran mı çabuk çıldırır, yoksa iç içe yüz ton saç kaplı çanı kaldıran mı çabuk çıldırır.
[/h]Şöyle süper ağlatan bi film görmedim henüz![]()
Evde render gibi zor işleri paslayabileceğim güçlü bir 2. bilgisayarın olması güzel![]()
Usta dikkat ediyorum teknik konulardan başka birşey yazdığını görmüyorum helal valla lügatinde geyiğe yer yok![]()
Yok yahu arada geyik yapıyorum. Geyik candır yahuHatta az önce yaptım
![]()
Yok yahu arada geyik yapıyorum. Geyik candır yahuHatta az önce yaptım
![]()
Beyaz bir zemin ve cgrspçtkzonesenin ismini yazarken çok zorlanıyorum ya ama şimdi çaktım Çağrı's Zone oluyor galiba
![]()
Çatalca da topal çoban çatal sapan yapıp çatal sapan satar mı??.. Bilmem parası vardamı çatal sapan yapıp çatal sapan satar bilmem parası yoktamı çatal sapan yapıp çatal sapan satar..:laugh:Üstü üç taslı taç saplı üç tunç tası çaldıran mı çabuk çıldırır, yoksa iç içe yüz ton saç kaplı çanı kaldıran mı çabuk çıldırır.
Çatalca da topal çoban çatal sapan yapıp çatal sapan satar mı??.. Bilmem parası vardamı çatal sapan yapıp çatal sapan satar bilmem parası yoktamı çatal sapan yapıp çatal sapan satar..:laugh:
Yine kaybettim ve yine kayboldum kendimde ve bir aşk defteri yine kapandı.
Neden bu kadar çok iyiyim ve hep verdiğim değer yüzünden kaybediyorum, Allahım sen yardım et bana.