craftingMaterial
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 189
Forumda #hashtag desteği var mı yahu?
Off off ne gururLandım varya : ) Teşekkür ederim çok sağoL. [MENTION=105760]virtual worms[/MENTION] çarpılacaksın bak,mübarek adamız[MENTION=48615]ReDo[/MENTION] Bayramın mübarek olsun, Zafer bayramın kutlu olsun, Doğum günün kutlu olsun
Yaş 35 yolun yarısı eder 36 olur gidersin diyorsun yanii...
Mustafa 30 lu yaşlarına gel bak seni bunalıma sokuyorlar...:laugh:Daha ciLLop gibi 24 yaşımdayım be![]()
Yaş 35 yolun yarısı eder 36 olur gidersin diyorsun yanii...
Mustafa 30 lu yaşlarına gel bak seni bunalıma sokuyorlar...:laugh:
Daha önce sana hiç i-ğ-r-e-n-ç-s-i-n diyen olmuş muydu??...:laugh:@muratflash abi kurusa bakma da yani bi ayağın çukurda seniinnn![]()
daha beterlerini de duydum çekinme söyleDaha önce sana hiç i-ğ-r-e-n-ç-s-i-n diyen olmuş muydu??...:laugh:
Ağır abiyim ben evet ama normal abi değilim bundan sonra bana kimse abi demesin...:laugh:
Valla şimdi penceriyi açıp yangın var diye bağıracağım hee...:laugh::laugh:daha beterlerini de duydum çekinme söyle![]()
abisin işte ağır mı hafif mi anlamam ben yolun yarısı bitmiş![]()
Valla şimdi penceriyi açıp yangın var diye bağıracağım hee...:laugh::laugh:
Yanii şimdi cevap istiyorsun ama artık ben arabesk dinliyorum... Bu sözlerden sonra.. Müslüm baba evlat evlat diyor...:laugh:bu kadar takıntılı olma abirahat ol. insan kendiyle barışık olmalı, yaşlandım diye hayata küsmemeli. :lol: yangın çıkarmamalı zuhahha
![]()
bak ne diyor başka bir abi,
you cant see when there is sun in your eyes...lap da bi ri rap lap da la la rapp
![]()