Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

virtual worms

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
68
yanlış anladınız beni tekrar diyiyorum aranızda geçen diyalogların hepsini bilmeden siz yada siz haklısınız diyemem. Yada sizi anladım, ankutu anlamadımda diyemem. Sadece konuya vakıf olduğum kadar yorum yazdım.

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Aykut öfkeni anlıyoruz.Tek şey dediğim var.20 milyondan ben haricim.Bunu anla özelden yazdığın mesajları dediğim gibi hepsini yayınlarım çekinmem.Sana güzel bir soru sordum neden böyle yaptın.Cevapladın.Senin durumunda olsam bende senin gibi düşünürdüm.Seni anlıyoruz.Sizde bizi anlayın.Sadece sen değilsin.Birçok faşist terörist ile benim kökenimi bir tutuyor.Tek istediğim anlayış.Başın sağolsun...---------- Post added at 01:42 ---------- Previous post was at 01:39 ----------Not : gayet güzel yazmışım mesajda aferin bana...
Cidden aferin size. Yazdığınız en güzel mesaj. :)

kuntakinte

Profesör
Reaksiyon puanı
8
tövbe estağfurullah ,cem yılmazı rüyamda gördüm sevgilimmiş :D hyr kendisini severim ama öyle extra bi hayranlığım yoktur, yada bilinç altıma flnmı itmişim napmışım :p yada k.çım açıkta kalmış :D

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
tövbe estağfurullah ,cem yılmazı rüyamda gördüm sevgilimmiş :D hyr kendisini severim ama öyle extra bi hayranlığım yoktur, yada bilinç altıma flnmı itmişim napmışım :p yada k.çım açıkta kalmış :D
CMYLMZ bunu duymalı :D. Bi hostes esprisi daha çıkar duysa :D.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
hayırlısıyla bu günde kazasız belasız akşam olursa iki gün tatil :)

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
Bir erkekten kusursuz aşk beklemek, tavuğa çikolata yedirip kinder süpriz yumurtlamasını beklemek gibidir.:D

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Bir erkekten kusursuz aşk beklemek, tavuğa çikolata yedirip kinder süpriz yumurtlamasını beklemek gibidir.:D

Bunu şu şekilde değiştirebilirmiyim izininle:

"Bir kadından kendi türünü anlayabilecek, mükemmel bir erkek çocuk doğurmasını beklemek, tavuğa çikolata yedirip kinder süpriz yumurtlamasını hatta içine de kaliteli Çin malı yap-boz koymasını beklemek gibidir."

Gülmek serbest :D :mrgreen:

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
Bunu şu şekilde değiştirebilirmiyim izininle:

"Bir kadından kendi türünü anlayabilecek, mükemmel bir erkek çocuk doğurmasını beklemek, tavuğa çikolata yedirip kinder süpriz yumurtlamasını hatta içine de kaliteli Çin malı yap-boz koymasını beklemek gibidir."

Gülmek serbest :D :mrgreen:

Çok başarılı! Tebrik ederim ahahaha :D

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Biz sizin üzerinizdeki beklentilerimizi minimum seviyede tutuyoruz ve bu şekilde mutluyuz...

Gözlerimizin içine anlamlı-anlamsız bakabilmeniz ve "nefes alıyor olmanız" bu minimum seviye için yeterlidir. :D :mrgreen:

Reaksiyon puanı
4
çok fazla bi beklentimiz yok kadınlardan maç izlerken televizyonunun onunden geçmesın,elektrık süpürgesi çalıstırmasın yeter.:D

Silence

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49
Hayat öyle bir noktaya getirir ki insanı;
Eskiden "hiç bitmesin" dediğin günlere,
Keşke hiç yaşamasaydım dersin...!!!

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
Hani iftar vaktine yakın susar ya insan, yokluğun o denli yakıyor beni..Söyle ne zaman okunur burda ezan, bir yudum su gibi özledim seni..

Nurbaki Vural

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İnsan yalnız kalamıyor. İllaki biri lazım. Elle tutuşacak gözlerinin içine bakacak. (the man)

Silence

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49
Uykum gelmiyor,
bir masal anlat bana sevdiğim.
"SENI SEVIYORUM" de mesela,
Ayak'ta uyurum inan...

virtual worms

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
68
sahurdan beri ne kan geldi burnumdan, iftardan sonra bir vişne suyu içmem lazım:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...