Sword.q
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 25
sen girdin ya bende çıkıyorum faceden bir iki bişey yazıcam sanaVodafone sağolsun...Hakikaten 500leri görünce girdim..![]()

sen girdin ya bende çıkıyorum faceden bir iki bişey yazıcam sanaVodafone sağolsun...Hakikaten 500leri görünce girdim..![]()
Bekleriz Yinesen girdin ya bende çıkıyorum faceden bir iki bişey yazıcam sana![]()
Cidden aferin size. Yazdığınız en güzel mesaj.Aykut öfkeni anlıyoruz.Tek şey dediğim var.20 milyondan ben haricim.Bunu anla özelden yazdığın mesajları dediğim gibi hepsini yayınlarım çekinmem.Sana güzel bir soru sordum neden böyle yaptın.Cevapladın.Senin durumunda olsam bende senin gibi düşünürdüm.Seni anlıyoruz.Sizde bizi anlayın.Sadece sen değilsin.Birçok faşist terörist ile benim kökenimi bir tutuyor.Tek istediğim anlayış.Başın sağolsun...---------- Post added at 01:42 ---------- Previous post was at 01:39 ----------Not : gayet güzel yazmışım mesajda aferin bana...
CMYLMZ bunu duymalıtövbe estağfurullah ,cem yılmazı rüyamda gördüm sevgilimmişhyr kendisini severim ama öyle extra bi hayranlığım yoktur, yada bilinç altıma flnmı itmişim napmışım
yada k.çım açıkta kalmış
![]()
CMYLMZ bunu duymalı. Bi hostes esprisi daha çıkar duysa
.
sizlerin yüzünden bence her konuya yapıştırıyosunuz cmyılmaz videosunukuzenimde aynı, ha bire onun espirileri beynimi yediniz hep bir elden
![]()
. Ayin yapıcaz ondan
![]()
hayırlısıyla bu günde kazasız belasız akşam olursa iki gün tatil![]()
Dinimize küfür edene bakınBir erkekten kusursuz aşk beklemek, tavuğa çikolata yedirip kinder süpriz yumurtlamasını beklemek gibidir.![]()
Dinimize küfür edene bakın![]()
Bir erkekten kusursuz aşk beklemek, tavuğa çikolata yedirip kinder süpriz yumurtlamasını beklemek gibidir.![]()
Bunu şu şekilde değiştirebilirmiyim izininle:
"Bir kadından kendi türünü anlayabilecek, mükemmel bir erkek çocuk doğurmasını beklemek, tavuğa çikolata yedirip kinder süpriz yumurtlamasını hatta içine de kaliteli Çin malı yap-boz koymasını beklemek gibidir."
Gülmek serbest:mrgreen: