Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
[MENTION=23364]online destek[/MENTION] Abi şuan oturduğumuz evden taşınıyoruz, taşındığımız yerde superonline yok.Aslında bu bahanemiz oldu, geçen sene üni. kazanamamamın sebebi internet.Dershaneden gelince çok az ders çalışıyodum.Bu sene kendim isteyerek açmayalım dedim, eminim ki gayet iyi olacak.Kendimi biliyorum internet olduğu zaman giriyorum, ders çalışasım gelmiyor. :D Ondan uzun süreliğine gidiyorum. :D Dönüşüm belli olmaz, belki dönerim belki dönemem. :D Veda edeyim dedim. :)

elmalisoda

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23
mutlaka iyi olacak, her şey güzel olacak [MENTION=89324]adrasa[/MENTION].. :)

Allah muvaffakıyet versin evladım, arada bir hem halimizi hatırımızı sormaya hem de bizi deneme sonuçlarından haberdar etmeye bekliyoruz. :D bu kadarını da yaparsın artık canııımm? yaparsın di mi :D

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
[MENTION=105455]elmalisoda[/MENTION] oyh bilemedim ki şimdi. :P :D arkadaşlara gittiğim zaman arada mesaj yazarım söyle rahatlaya. :P :D

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Geçen gün Dabbe 2 yi izlicem demiştim onu izliyim bari yorumlarımı izledikten sonra o film konusuna eksik etmem...

Ramazan geceside korku filmi biraz tuhaf...

virtual worms

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
68
gecenin bu vaktinde -10 C suyla yıkanmak... 8 Öküz taşıyabilecek güçteyim:P

virtual worms

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
68
Diyorsun; ama kullanmaktan da vazgeçmiyorsun. :P :D

Biraz daha çeneye girersem ezan okur ve sahursuz oruç tutmuş olurum:D Size günah kazandırmamak için yemek yemeye gidiyorum:D

Aşağıdaki cümle sizinle ilgili değildir, okumayınız lütfen:mrgreen:
mmm hııı neydi o söz? buldum; Beni birtek sen anladın sende yanlış anladın:D

Alnair Alsad

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Biraz daha çeneye girersem ezan okur ve sahursuz oruç tutmuş olurum:D Size günah kazandırmamak için yemek yemeye gidiyorum:D

Aşağıdaki cümle sizinle ilgili değildir, okumayınız lütfen:mrgreen:
mmm hııı neydi o söz? buldum; Beni birtek sen anladın sende yanlış anladın:D

Davulcu "Yap şu sahuru artıııık, yap da uyuuuu!" ritmine başladı zaten. Kulak vermek gerek bu çağrıya. :D

Haydı hayırlı sahurlar efem. (:

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Acayip şekilde para kazanma hırsı var üzerimde şu son günlerde . günde 4-5 saat ya uyuyorum ya uyumuyorum . Herşeyi matematiksel olarak hesaplıyorum , acayip şekilde planlı programlı biri oldum bu kadarıda iyi değil sanırım , beynim çok yoruldu kısacası , biraz dinlenmem gerek .

Silence

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49
[MENTION=89324]adrasa[/MENTION] gittinmi bunu görecekmisin bilmiyorum ama bütün kalbimle kazanmanı diliyorum ,

İnsanların istediğinde her şeyi başarabildiklerini hatırlatmama gerek yok zaten sen çok akıllısın :)

Ancak mini bi hatırlatma : " Taşı delen suyun kuvveti değil damlaların sürekliliğidir . "

Allah yardımcın olsun , Hakkım varsa gani gani helal olsun Başarılar ...

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
Hatırlatmış olayım :dil: Hürrem, Cazibe ve Caroline den anlayacağımız üzere erkeğin kalbine giden yol bozuk Türkçeden geçer:D

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Açılsada şu okullar gitsek buralardan, yine toplasak her gece arkadaşları.Yaksak bir ateş ve dertleşsek sabaha kadar. . .

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
Sevdin mi hiç SAHİP olmadan.? En değerlinin ellerine dokunmadan..Kolay gelir uzaktan sevmeler.! Yaşamadan anlayamaz insan, kabus dolu uykulardan uyanmadan.! Alıp başını gidemezsin, Kaçamazsın acından..Unuturum desen de hatırlarsın elinde olmadan.!En değerlim dediğin, öldürür seni durmadan.!İşte o zaman anlarsın.''SENİ YAKANDIR'' aslında senin olmayan..!!

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
@adrasa gittinmi bunu görecekmisin bilmiyorum ama bütün kalbimle kazanmanı diliyorum ,

İnsanların istediğinde her şeyi başarabildiklerini hatırlatmama gerek yok zaten sen çok akıllısın :)

Ancak mini bi hatırlatma : " Taşı delen suyun kuvveti değil damlaların sürekliliğidir . "

Allah yardımcın olsun , Hakkım varsa gani gani helal olsun Başarılar ...

Çok teşekkürler Pınar Abla. :) Daha gitmedim, yarın sabah geliyor nakliyat arabası.Tekrar teşekkürler her şey için. :)

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
[MENTION=89324]adrasa[/MENTION]

Evin camına yazı as,"Kapatıyoruz,Herşey zararına" :P

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...