topalsolucan
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 555
saatlerdir bekliyorum be adam. arayacaksan ara artık 

400 puanın altından puan alırsan gelme forumaPişt hepinize sesleniyorum.Uzun süreliğine forumu bırakıyorum.
Ders çalışmam için internet olmaması lazım, yoksa dayanamıyorum giriyorum.Bende hiç olmamasını seçtim.Eminim daha iyi olacak.
Geçen sene üniversiteyi kazanamamamın sebebi internetti.Bu sene kazanıp da geleyim.
Fazla da uzatmaya gerek yok, hakkınızı helal edin ne olur olmaz.Birinize kötülük ettiysem affola, sürç-i lisan ettiysem affola, saygısızlık ettiysem affola.
Kimse yarın uyanabileceğimiz bilemez o yüzden helallik isteyeyim dedim.
Yarın taşınıyoruz, ama erkenden vedamı edeyim sonra karmaşaya gelir falan.Hadi görüşmek üzere. :yes:
400 puanın altından puan alırsan gelme forumahadi basarılar test kitaplarında güvender tercihimdir
Pişt hepinize sesleniyorum.Uzun süreliğine forumu bırakıyorum.
Ders çalışmam için internet olmaması lazım, yoksa dayanamıyorum giriyorum.Bende hiç olmamasını seçtim.Eminim daha iyi olacak.
Geçen sene üniversiteyi kazanamamamın sebebi internetti.Bu sene kazanıp da geleyim.
Fazla da uzatmaya gerek yok, hakkınızı helal edin ne olur olmaz.Birinize kötülük ettiysem affola, sürç-i lisan ettiysem affola, saygısızlık ettiysem affola.
Kimse yarın uyanabileceğimiz bilemez o yüzden helallik isteyeyim dedim.
Yarın taşınıyoruz, ama erkenden vedamı edeyim sonra karmaşaya gelir falan.Hadi görüşmek üzere. :yes: Bu arada etiketlicektim ama arada unuturum diye yapmamayı düşündüm ama etiketleyim hadi.Unutursam yanlış anlaşılmasın sakın.
@by efsane @ReDo @elmalisoda @Alnair Alsad @sword.q @virtual worms @acer @samilcan @__kadıköyRAP__ @Silence aklıma gelmedi şuan yeni uykudan uyandığım için, unuttuğum varsa kusura bakmasın sakın.![]()
Kendine iyi bak derslerine iyi çalış adrasa..![]()
@Alnair Alsad Sayısal.Aklımda çevre mühendisliği var, ama aldığım puana göre daha iyi bir mühendislik gelirse yazarım.
![]()
@Alnair Alsad Sayısal.Aklımda çevre mühendisliği var, ama aldığım puana göre
daha iyi bir mühendislik gelirse yazarım.![]()
@Alnair Alsad Sayısal.Aklımda çevre mühendisliği var, ama aldığım puana göre daha iyi bir mühendislik gelirse yazarım.
![]()
Ne çıkarsa bahtıma deme ha!![]()
Düşündüğün mesleğin eğitimini en iyi neresi veriyorsa oraya kilitlen.![]()
Kaldırım mühendisliğinde büyük paralar dönüyor diye duydum...![]()
@adrasa hocanın fiziğinden bahsetmiyorum :mrgreen: bildiğin fizikten hani yerçekimi, uzay zaman filan olan![]()