Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yavuz_4106

Dekan
Reaksiyon puanı
51
baba örtmen flüt istedi
_xxxxxxxxxxxxx
-hasan öyle konuşma
- ya ne yapayım evin nafakasını flüte mi yatırayım?
...ibo meyhanededir....
-benim oğlumun neden flütü yok söyleyin ha söyleyin bir flüt ne kadar?(elini masaya vurur)
(bkz: xxxxflüt almayıp meyhnede yemektedir evin nafakasını)

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
baba.. baba
nnnevar
ne zaman gideceksin arabistana öğretmen yarin flutler tamamlansin dedi de
kes uleen başlarım senin ögretmenine de flütüne de
hasan sus allah askina
neden susucakmisim neden... yarin bogazimiza girecek ekmegi dusunuyorum ben nafakamizi bi flude mi yatiralim hee
abi neden agliyosun
hepsinin.. hepsinin fludu var benim yok
hepsinin fludu varmis hee.. hepsinin fludu varmis...... neden benim oglumun fludu yok uleen nedeeen....
(bakismalar)
soylesenize kac para ulan flut kac para uleaan...
hasan oglum kendine gel senin gibi adama yakisir mi bu
adam mii.. ogluna bi flut alamayan adama adam mi denir faik baba.. adam miyim ulan ben adam mii adam miyim uleeeen..
hepimiz garibaniz oglum uzme kendini uzme
afedersin faik baba.. afedersiniz arkadaslar...

bunu bi de mobilde yazdim yaa ne gereksiz insanim

yetmedi üstüne düzenleme yapınca tüm yazdıklarım bozulduğu için bilgisayar açıp tekrar düzenleyecek kadar da gereksiz bi insanım hahaha :D

virtual worms

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
68
Dört yıl önce dinlediğim yöresel bir video aklıma geldi:P

[video=youtube;QRuOcn7YvmE]http://www.youtube.com/watch?v=QRuOcn7YvmE[/video]

kömür

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Umarım geçen seneki o mutlu yüzün katili, bu seneki o depresif ruh halinin mimarı ben değilimdir....

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Bir varmış bir yokmuş. En ihtiyacım olduğu zamanda [MENTION=120282]Alnair Alsad[/MENTION] kaybolmuş. [MENTION=105760]virtual worms[/MENTION], ne yaptın hocama? :D

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Pişt hepinize sesleniyorum. :D Uzun süreliğine forumu bırakıyorum. :) Ders çalışmam için internet olmaması lazım, yoksa dayanamıyorum giriyorum.Bende hiç olmamasını seçtim.Eminim daha iyi olacak. :D Geçen sene üniversiteyi kazanamamamın sebebi internetti.Bu sene kazanıp da geleyim. :D Fazla da uzatmaya gerek yok, hakkınızı helal edin ne olur olmaz.Birinize kötülük ettiysem affola, sürç-i lisan ettiysem affola, saygısızlık ettiysem affola. :) Kimse yarın uyanabileceğimiz bilemez o yüzden helallik isteyeyim dedim. :D Yarın taşınıyoruz, ama erkenden vedamı edeyim sonra karmaşaya gelir falan.Hadi görüşmek üzere. :yes: Bu arada etiketlicektim ama arada unuturum diye yapmamayı düşündüm ama etiketleyim hadi.Unutursam yanlış anlaşılmasın sakın. :D

[MENTION=52555]by efsane[/MENTION] [MENTION=48615]ReDo[/MENTION] [MENTION=105455]elmalisoda[/MENTION] [MENTION=120282]Alnair Alsad[/MENTION] [MENTION=30571]sword.q[/MENTION] [MENTION=105760]virtual worms[/MENTION] [MENTION=111494]acer[/MENTION] [MENTION=83278]samilcan[/MENTION] [MENTION=16260]__kadıköyRAP__[/MENTION] [MENTION=66965]Silence[/MENTION] aklıma gelmedi şuan yeni uykudan uyandığım için, unuttuğum varsa kusura bakmasın sakın. :D

halil413

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Pişt hepinize sesleniyorum. :D Uzun süreliğine forumu bırakıyorum. :) Ders çalışmam için internet olmaması lazım, yoksa dayanamıyorum giriyorum.Bende hiç olmamasını seçtim.Eminim daha iyi olacak. :D Geçen sene üniversiteyi kazanamamamın sebebi internetti.Bu sene kazanıp da geleyim. :D Fazla da uzatmaya gerek yok, hakkınızı helal edin ne olur olmaz.Birinize kötülük ettiysem affola, sürç-i lisan ettiysem affola, saygısızlık ettiysem affola. :) Kimse yarın uyanabileceğimiz bilemez o yüzden helallik isteyeyim dedim. :D Yarın taşınıyoruz, ama erkenden vedamı edeyim sonra karmaşaya gelir falan.Hadi görüşmek üzere. :yes:
400 puanın altından puan alırsan gelme foruma :) hadi basarılar test kitaplarında güvender tercihimdir

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Kendine iyi bak derslerine iyi çalış adrasa..:D

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25
Pişt hepinize sesleniyorum. :D Uzun süreliğine forumu bırakıyorum. :) Ders çalışmam için internet olmaması lazım, yoksa dayanamıyorum giriyorum.Bende hiç olmamasını seçtim.Eminim daha iyi olacak. :D Geçen sene üniversiteyi kazanamamamın sebebi internetti.Bu sene kazanıp da geleyim. :D Fazla da uzatmaya gerek yok, hakkınızı helal edin ne olur olmaz.Birinize kötülük ettiysem affola, sürç-i lisan ettiysem affola, saygısızlık ettiysem affola. :) Kimse yarın uyanabileceğimiz bilemez o yüzden helallik isteyeyim dedim. :D Yarın taşınıyoruz, ama erkenden vedamı edeyim sonra karmaşaya gelir falan.Hadi görüşmek üzere. :yes: Bu arada etiketlicektim ama arada unuturum diye yapmamayı düşündüm ama etiketleyim hadi.Unutursam yanlış anlaşılmasın sakın. :D

@by efsane @ReDo @elmalisoda @Alnair Alsad @sword.q @virtual worms @acer @samilcan @__kadıköyRAP__ @Silence aklıma gelmedi şuan yeni uykudan uyandığım için, unuttuğum varsa kusura bakmasın sakın. :D

est. kardeşim helal olsun sende helal et bir hakkın bize geçmişse. :)

Alnair Alsad

Profesör
Reaksiyon puanı
29
[MENTION=89324]adrasa[/MENTION]: Foruma ara vermene değecek büyük başarılara ulaşman temennisiyle efem... ;)

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
[MENTION=120282]Alnair Alsad[/MENTION] Sayısal. :D Aklımda çevre mühendisliği var, ama aldığım puana göre daha iyi bir mühendislik gelirse yazarım. :D

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Ne çıkarsa bahtıma deme ha! :D
Düşündüğün mesleğin eğitimini en iyi neresi veriyorsa oraya kilitlen. :)

Yok Abla öyle demem. :D Evet evet öyle yapıyorum. :D

Kaldırım mühendisliğinde büyük paralar dönüyor diye duydum...:D

Abi bende çok düşündüm onu, hocalarla konuştuk falan. :P :D Onda da ülkemizde çalışan sayısı aşırı fazla diye vazgeçtik. :P :D

[MENTION=30571]sword.q[/MENTION] Abi aslında fiziği hiç sevmezdim taa ki bu sene dershanede ki hocaya kadar. :D Şimdi çok seviyorum fiziği. :drool: :mrgreen:

halil413

Profesör
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=89324]adrasa[/MENTION] meslegini sen sec yine ama ben sana pilotajlığı onereyim

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25
[MENTION=89324]adrasa[/MENTION] hocanın fiziğinden bahsetmiyorum :mrgreen: bildiğin fizikten hani yerçekimi, uzay zaman filan olan :D

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
@adrasa hocanın fiziğinden bahsetmiyorum :mrgreen: bildiğin fizikten hani yerçekimi, uzay zaman filan olan :D

Biliyorum, yani bi sürpriz yaparsam şaşırmayın diye çıtlattım.Bi bakmışınız fizik falan okuyorum. :P :D

[MENTION=54440]halil413[/MENTION] Hmm bir bakayım, neyi var yani ilk kez duydum. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...