Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

halil413

Profesör
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=89324]adrasa[/MENTION] pilotaj bölumu 4yıllık pilotluk bölümüdür Türkiyede hava harp okulu ve eskişehir svh okulu eğitim vermektedir,hava harp okulu puanla alır,eskişehir özel yetenekle
mezun olunca işin heryerde hazır maaşın 5 bin euro ve 10 bin euro arası degısır aylık

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
@halil413 yok ya ben almıyayım. :D bana göre değil. :D Çok teşekkürler ama. :)

Neyse ben biraz kaçıyorum, odamı toplayayım. :D

virtual worms

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
68
[MENTION=89324]adrasa[/MENTION] gidiyorsun ha. özlücez seni, ama sevenleri net ayıramaz:D İnşallah kazanırsın, bu yaptıklarına değecek inşallah:)

Mektup göndermeyi unutma:P

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Pişt hepinize sesleniyorum. :D Uzun süreliğine forumu bırakıyorum. :) Ders çalışmam için internet olmaması lazım, yoksa dayanamıyorum giriyorum.Bende hiç olmamasını seçtim.Eminim daha iyi olacak. :D Geçen sene üniversiteyi kazanamamamın sebebi internetti.Bu sene kazanıp da geleyim. :D Fazla da uzatmaya gerek yok, hakkınızı helal edin ne olur olmaz.Birinize kötülük ettiysem affola, sürç-i lisan ettiysem affola, saygısızlık ettiysem affola. :) Kimse yarın uyanabileceğimiz bilemez o yüzden helallik isteyeyim dedim. :D Yarın taşınıyoruz, ama erkenden vedamı edeyim sonra karmaşaya gelir falan.Hadi görüşmek üzere. :yes: Bu arada etiketlicektim ama arada unuturum diye yapmamayı düşündüm ama etiketleyim hadi.Unutursam yanlış anlaşılmasın sakın. :D

@by efsane @ReDo @elmalisoda @Alnair Alsad @sword.q @virtual worms @acer @samilcan @__kadıköyRAP__ @Silence aklıma gelmedi şuan yeni uykudan uyandığım için, unuttuğum varsa kusura bakmasın sakın. :D

Helal olsun bu çabanın karşılığını alırsın inşallah, Allah yardımcın olsun :D

virtual worms

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
68
Bir varmış bir yokmuş. En ihtiyacım olduğu zamanda @Alnair Alsad kaybolmuş. @virtual worms , ne yaptın hocama? :D

karıştırdın sen furkan. Kim kime bir şey yapacak. alnair virtual'a bir şey mi yaptı aceba bu günlerde sesi çıkmıyor diyeceğine, sen ne dedin:P

pamuk prenses, kül kedisi, uzun saçlı o kadın biz hep bunları inanarak dinledik:mrgreen: 23yy anneler çocuklarına alnair'i anlatacak:D

---------- Post added at 16:26 ---------- Previous post was at 16:20 ----------

tüm ayrılan arkadaşlara gelsin:D :D
[video]http://www.izlesene.com/video/zor-ask/695017[/video]

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
Tek pişmanlığım kelimelerimi bile haketmeyen kişilere saatlerce cümleler kurmaktı..!

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
[MENTION=89324]adrasa[/MENTION] sende bendensin dershane başlayınca benimde internet pc filan kalkacak ama arada kaçamak yapıp girerim diyorum. Allah gönlümüzce versin kardeşim. Bu arada yeteri kadar olgunmusun :D Duyduğuma göre YGS yerine olgunluk sınavınagireceğiz. Son olarak Helal olsun sende helal et :)

Alnair Alsad

Profesör
Reaksiyon puanı
29
karıştırdın sen furkan. Kim kime bir şey yapacak. alnair virtual'a bir şey mi yaptı aceba bu günlerde sesi çıkmıyor diyeceğine, sen ne dedin:P

Bu ne şiddet ne celal [MENTION=105760]virtual worms[/MENTION]? Kalemine zeval mi geldi? :devil2:

pamuk prenses, kül kedisi, uzun saçlı o kadın biz hep bunları inanarak dinledik:mrgreen: 23yy anneler çocuklarına alnair'i anlatacak:D

Uzun saçlı o kadın derken Rapunzel'i mi kastettin? :D
Böyle cici karakterlerin olduğu bir cümlede ismimin geçmesi nasıl desem...beni gülmekten kırdı geçirdi. :4:

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
[MENTION=89324]adrasa[/MENTION] Azmin elinden hiç bir şey kurtulmaz :) Seneye üniversiteli olursun inşallah :)

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Pişt hepinize sesleniyorum. :D Uzun süreliğine forumu bırakıyorum. :) Ders çalışmam için internet olmaması lazım, yoksa dayanamıyorum giriyorum.Bende hiç olmamasını seçtim.Eminim daha iyi olacak. :D Geçen sene üniversiteyi kazanamamamın sebebi internetti.Bu sene kazanıp da geleyim. :D Fazla da uzatmaya gerek yok, hakkınızı helal edin ne olur olmaz.Birinize kötülük ettiysem affola, sürç-i lisan ettiysem affola, saygısızlık ettiysem affola. :) Kimse yarın uyanabileceğimiz bilemez o yüzden helallik isteyeyim dedim. :D Yarın taşınıyoruz, ama erkenden vedamı edeyim sonra karmaşaya gelir falan.Hadi görüşmek üzere. :yes: Bu arada etiketlicektim ama arada unuturum diye yapmamayı düşündüm ama etiketleyim hadi.Unutursam yanlış anlaşılmasın sakın. :D

@by efsane @ReDo @elmalisoda @Alnair Alsad @sword.q @virtual worms @acer @samilcan @__kadıköyRAP__ @Silence aklıma gelmedi şuan yeni uykudan uyandığım için, unuttuğum varsa kusura bakmasın sakın. :D

Ortaam, hiç yamuğunu görmedim. SDN'nin en efendi gencisin sen :) Hiç bozma kendini :D Seviliyosun, sende helal et. :D

virtual worms

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
68
Bu ne şiddet ne celal @virtual worms ? Kalemine zeval mi geldi? :devil2:

Uzun saçlı o kadın derken Rapunzel'i mi kastettin? :D
Böyle cici karakterlerin olduğu bir cümlede ismimin geçmesi nasıl desem...beni gülmekten kırdı geçirdi. :4:

mizah anlayışınızı bildiğim için yazdım:mrgreen: :D Benim her cümlem özenle yazılır:P

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
@adrasa gidiyorsun ha. özlücez seni, ama sevenleri net ayıramaz:D İnşallah kazanırsın, bu yaptıklarına değecek inşallah:)
Mektup göndermeyi unutma:P

Bende sizi özlicem abi :P :D İnşAllah kazanırım. :D

Helal olsun bu çabanın karşılığını alırsın inşallah, Allah yardımcın olsun :D

Çok sağol Abi, Allah cümlemizin yardımcısı olsun. :D

@adrasa sende bendensin dershane başlayınca benimde internet pc filan kalkacak ama arada kaçamak yapıp girerim diyorum. Allah gönlümüzce versin kardeşim. Bu arada yeteri kadar olgunmusun :D Duyduğuma göre YGS yerine olgunluk sınavınagireceğiz. Son olarak Helal olsun sende helal et :)

Ben hiç girmeyi düşünmüyorum. :D Hafiften bi olgunluk havası var bende. :P :D Aynen Allah kolaylık versin hepimize.Helal olsun. :)

@adrasa Azmin elinden hiç bir şey kurtulmaz :) Seneye üniversiteli olursun inşallah :)

İnşAllah. :D Artık seneye üniversiteli olarak giriş yaparım forum'a. :P :D

Ortaam, hiç yamuğunu görmedim. SDN'nin en efendi gencisin sen :) Hiç bozma kendini :D Seviliyosun, sende helal et. :D

Ay çok teşekkür ederim. :P :D Ben yokken buralar sana emanet haberin olsun. :P Helal olsun görüşürüz. :) :flowers:

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
[MENTION=89324]adrasa[/MENTION] başarıLar diLerim öğrenciLi zamanın boyunca,Umarım istediğin yere gelirsin :)

Ev taşımaya adam Lazımsa daima yanındayız :P

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
[MENTION=48615]ReDo[/MENTION] Çok çok teşekküler İnşallah. :D

ahahaha çok sağol Mustafa abi. :D Zaten listede ismin var aranacaklar arasında. :P :D

Sago konserinde görüşürüz zaten gelirseniz İnşAllah. :D :D

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Çaldır kapa ararım seni ayıpsın :P

Konsere gelerim,o gün iş çıkmaz ya da ölmez isek :D

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
[video=youtube;wC6NdoLRSVU]http://www.youtube.com/watch?v=wC6NdoLRSVU[/video]

Ahahahaha msnden gurum ile konuşurken bana gönderdiği şarkıya bakın. :P :D [MENTION=52555]by efsane[/MENTION] [MENTION=120282]Alnair Alsad[/MENTION] [MENTION=105455]elmalisoda[/MENTION] [MENTION=48615]ReDo[/MENTION]

:lol: :4:

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
@ReDo Çok çok teşekküler İnşallah. :D

ahahaha çok sağol Mustafa abi. :D Zaten listede ismin var aranacaklar arasında. :P :D

Sago konserinde görüşürüz zaten gelirseniz İnşAllah. :D :D

ben de sana kolaylıklar dileyeyim. umarım istediğin bölümü kazanırsın. ama önemli olan üniversiteye yerleşmek değil. okuması daha zor. allahtan dileğim her daim başarılı ol

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
ben de sana kolaylıklar dileyeyim. umarım istediğin bölümü kazanırsın. ama önemli olan üniversiteye yerleşmek değil. okuması daha zor. allahtan dileğim her daim başarılı ol

Çok teşekkür ederim finduk abla. :) Evet hep öyle diyorlar, hele bir girelim de, çalışır üstesinden geliriz inşAllah. :) Çok teşekkür ederim tekrardan. :)

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
Çok teşekkür ederim finduk abla. :) Evet hep öyle diyorlar, hele bir girelim de, çalışır üstesinden geliriz inşAllah. :) Çok teşekkür ederim tekrardan. :)

vize haftasında görüşürüz artık :)

bak bana haziran ve temmuz ayı boyunca kesintisiz ders çalışıp sınıfımı geçtim. çok zor bişe aslında

c0lin

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Üzgünüz, bu kullanıcıyı takip edemezsin (çünkü seni engellemiş). engellenmişim ya ne uyuz oldum anlatamam arkadaş ulan küçük bir eleştiri yaptık pat hemen engellenmişiz halbuki o kadar da neyse ya.

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Altın yumurtlayan tavuk meşhur olur;
Ona altın vuruşu yapan horozun adı bile geçmez..

virtual worms

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
68
Savaşa girdi kalbim bin yara aldı beni,
Ne denli acı varsa aradı buldu beni.

Kurşun Gazeli

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
[MENTION=89324]adrasa[/MENTION] gelecek sene için şimdiden başarılar inşallah istediğin yerlere gidebilirsin kolay gelsin motivasyonun bol olsun :)

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
[MENTION=105455]elmalisoda[/MENTION] gitmem lazım abla. :) yoksa bu gidişle üniversite falan kazanamam. :D Kazanınca dönerim belki. :D Tabi kalan olursa forumda sizler falan. :D Yarın akşama kadar burdayım herhalde, salı günü taşınıyoruz. :D

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
[MENTION=89324]adrasa[/MENTION] nereye gidiyorsun ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...