calvaria
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 9
offff seni özlemekten nefret ediyorum, bir telefonun için herşeyimi verirdim yeterki bir kez olsun beni affet de ...
Sinek lafı duymak istemiyorum.Zaten sabahın köründe uyandm onlr yüzündenbu sinekler neden sürekli ısrarla üstümüze konuyor biz b.. muyuz diyen arkadaşıma ne diyeceğimi bilemedim![]()
Sinek lafı duymak istemiyorum.Zaten sabahın köründe uyandm onlr yüzünden![]()
offff seni özlemekten nefret ediyorum, bir telefonun için herşeyimi verirdim yeterki bir kez olsun beni affet de ...
Türkiye saatiyle 08:00benim gibi new york a göremi sabahın köründe yoksa türkiyeye göremi![]()
Türkiye saatiyle 08:00![]()
Sabahın körü görmemişim desenehani 8 de tam sabahın körüdür ya![]()
Sabahın körü görmemişim deseneee 11'de kalkan biri için sabahın körü
![]()
Fatih... II Abdülhamid...
hiçbir "delikanlı" yatağa atmaz sevdiğini ve altına alıp evire çevire
Bu mudur? BudurSevişen bir çifti izlersin gizli gizli ve orada anlarsın birbirlerini sevip sevmediklerini. Çünkü hiçbir "delikanlı" yatağa atmaz sevdiğini ve altına alıp evire çevire kirletmez henüz onun olmayan helalini...(K.İ.)
Döndügünde uyanık olnefsim açısından 30dk ayrılıyorum konudan. 30 dk sonra muhabbeti bitiriniz lütfen![]()
![]()
Akşam hızlı soğusun diye buzluğa attığım kolayı şimdi hatırladımTamamen donmuş :lol:
sabır her şeyin ilacı haklısınız. umarım bende de işe yarar bende sabırlı olabilirim.Valla 31 yıllık hayatımda o tür stres ve sıkıntıları ben çok yaşadım...
Ama hayat inişli çıkışlıdır hep iniş olmaz hepte çıkış olmaz.. Yeterki sabırlı olalım...
İftara5 saat 2 dakikakaldı@zoki ya sana bu haller yakışmıyo iftara ne kadar var![]()