seciL
Dekan
- Katılım
- 29 Eylül 2005
- Mesajlar
- 5,118
- Reaksiyon puanı
- 102
- Puanları
- 228
Unutmayın insanlar hayalleriyle yaşarlar 

Bence en büyük hayalin bunların daha da üstünde gibi.En büyük hayalim denizde ve ya nehirde su üzerinde yürümek![]()
Forumda birçoğumuz birbirimizi GERÇEK anlamda tanımıyoruz.Klavye başında birbirimize hakaretler ediyoruz.Yüz yüze edilmeyecek hakaretleri çok rahat bir biçimde sıralıyoruz.Hepsinin tek bir sebebi var GERÇEK anlamda birbirimizi tanımıyoruz.
Bu yüzden artık kendimizi tanıtalım çektiğimiz zorlukları hayat tecrübelerini paylaşalım.
Bir nevi SDN nin serbest mekanı olacak istediğimiz her şeyi burada paylaşacağız.Söyle rahatla başlığı gibi değil.
Her üye birbirini ister özelden ister bu başlığın altında tanımak şartıyla moderatör arkadaşların yardımıyla oluşturarak yapılacak listemize dahil olabilecek.
Bu yolla ettiğimiz hakaretleri azaltacağız.Forumun kalitesini arttıracağız dostluk kardeşlik ortamı oluşturacağız.
Şahsımda bu olaya dahil kırdığım arkadaşlar bu konuda açıkça ne sebepten onları kırdığımı belirtmelerini istiyorum.Aynı şekilde tüm üyeler böyle yapmalı.
Din dil ırk renk ayırt eden.Faşizmin en küçük belirtsi olan bir üye en büyük düşmanımdır.Kendi milletininizin dinizin güzel ve özlü sözlerinizide paylaşırsanız mutlu oluruz.
Bu konu dar bir konu değildir her şeye açıktır.
SON OLARAK KONUYU LÜTFEN SABOTE ETMEYELİM benim hatalarım için özür diliyorum.Bunu bir temizlenme olarak görelim
Bugüne kadar yaptıklarımın için yöneticilerden üyelerden özür diiyor.Ve sözü liste için sayın moderatörlere bırakıyorum.
Forum kardeşliği ;
1907
adrasa
@topalsolucan konuyu benim açmam uygun değil konuyu sabote edeceğini düşündüğüm bir insan var.O yüzden rica etsem sen açar mısın ?