Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
En büyük hayalim denizde ve ya nehirde su üzerinde yürümek:D

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Ajdarın twitter hesabı çakmamı gerçekmi bilmiyorum ama bi cevap verseydi ahh bi cevap verseydi :D

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
"Bazı" anlar "bazıları" seni senden daha iyi anlar, ancak "çoğu" zaman seni "sen" gibi anlamayanlar var.. .

Mta

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Gerçekler gözümüzün önünde dururken biz hep arkamıza bakarız.

---------- Post added at 22:17 ---------- Previous post was at 21:54 ----------

Bir kağıt üzerinde gerçeğin yazması sizin o gerçeği yapabileceğiniz anlamına gelmez. Okuyana göre gerçek sadece anlayabildiği kadar gerçektir.

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Fena yağdı Ankara'ya [MENTION=52839]Rom.[/MENTION] :D

1907

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Forum kardeşliğine sayılı dakikalar saatler kala....

---------- Post added at 01:33 ---------- Previous post was at 01:08 ----------

[MENTION=89324]adrasa[/MENTION] konuyu açacağım ama sabote edilmesinden korkuyorum.

Bir moderatör desteği şart oldu.

kömür

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Şaşırıyorum bazen.. o kadar zıt düşünceler bir aradaki...yine de saygı çerçevesini aşmamalı insanlar.. ya da şöyle mi demeliyim insanın başkalarına saygısı yoksa bile kendine saygısı her zaman olmalı..

1907

Profesör
Reaksiyon puanı
2
[MENTION=162184]kömür[/MENTION] +1

--------

Açmaya çok istekliyim konu içeriğinide hazırladım.Fakat biliyorumki bazı insanlar buraya sadece tartışmak için geliyor ve biliyorumki konu sabote edilecek.Bir ciddiyetsiz yorum konunun geleceğini bozar.Bu yüzden ben elimden geldiğince insanlar ile dost olayım.Karşıdaki bana ne duygu beslerse beslesin.Forumda ne tartışma çıkarsa çıksın.

kömür

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Valla insanın hevesi kursağında kalıyo gerçekten.. Sadece mantıklı birkaç yorumla fikir alışverişi beklerken bi bakıyosun konu dağılmış hiç alakasız yerlere gitmiş.. sen de ne yapacağını şaşırıyosun.. söz gümüş ise sükut altındır deyip susuyosun...

neyse sdn ailesi.. herkese iyi sahurlar.. yeni günümüzde güneşimizin batıdan doğmaması dileğiyle.. herkese iyi geceler..

1907

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Forumda birçoğumuz birbirimizi GERÇEK anlamda tanımıyoruz.Klavye başında birbirimize hakaretler ediyoruz.Yüz yüze edilmeyecek hakaretleri çok rahat bir biçimde sıralıyoruz.Hepsinin tek bir sebebi var GERÇEK anlamda birbirimizi tanımıyoruz.

Bu yüzden artık kendimizi tanıtalım çektiğimiz zorlukları hayat tecrübelerini paylaşalım.
Bir nevi SDN nin serbest mekanı olacak istediğimiz her şeyi burada paylaşacağız.Söyle rahatla başlığı gibi değil.

Her üye birbirini ister özelden ister bu başlığın altında tanımak şartıyla moderatör arkadaşların yardımıyla oluşturarak yapılacak listemize dahil olabilecek.

Bu yolla ettiğimiz hakaretleri azaltacağız.Forumun kalitesini arttıracağız dostluk kardeşlik ortamı oluşturacağız.

Şahsımda bu olaya dahil kırdığım arkadaşlar bu konuda açıkça ne sebepten onları kırdığımı belirtmelerini istiyorum.Aynı şekilde tüm üyeler böyle yapmalı.

Din dil ırk renk ayırt eden.Faşizmin en küçük belirtsi olan bir üye en büyük düşmanımdır.Kendi milletininizin dinizin güzel ve özlü sözlerinizide paylaşırsanız mutlu oluruz.
Bu konu dar bir konu değildir her şeye açıktır.

SON OLARAK KONUYU LÜTFEN SABOTE ETMEYELİM benim hatalarım için özür diliyorum.Bunu bir temizlenme olarak görelim
Bugüne kadar yaptıklarımın için yöneticilerden üyelerden özür diiyor.Ve sözü liste için sayın moderatörlere bırakıyorum.

Forum kardeşliği ;

1907
adrasa

Konu planıydım bu idi merak eden varsa.Böyle mantıklı paylaşımlar yapmak isteyince çocuk bebe liseli oluruz...

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
tartışmalarda, haddinden fazla sert ve edep dışı sözlerin sarfedilmesi görüşünde tespitin çok doğru. tamamen birbirlerini tanımamaktan geliyor bu patavatsızlık.

örneğin; foruma üye olduğum ilk zamanlar bir üyeyle sürekli tartışıyordum. meğerse hanım kızımız forumun belalısıymış, tartışmalarda her zaman en son mesaj ona ait olamak zorundaymış:) tabi ben huyunu suyunu bilmediğimden sayfalarca uzardı tartışmalarımız.

uzatmadan.. geçen sene istanbul buluşmasında kendisiyle tanışınca artık forum mesajlarında zırt görüşlerde bile olsa insan birbirinin yorumuna katılır oluyor. yani tanıdığın birine nasıl basit bir nedenden dolayı ters ve kırıcı cevap yazabilirsinki.

1907

Profesör
Reaksiyon puanı
2
[MENTION=101833]topalsolucan[/MENTION] konuyu benim açmam uygun değil konuyu sabote edeceğini düşündüğüm bir insan var.O yüzden rica etsem sen açar mısın ?

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
[MENTION=155903]1907[/MENTION] hadi bakalım hayırlısı, umarım foruma döndüğümde yani seneye temmuz ağustos zamanlarında sürprizle karşılaşırım. :P :D

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
@topalsolucan konuyu benim açmam uygun değil konuyu sabote edeceğini düşündüğüm bir insan var.O yüzden rica etsem sen açar mısın ?

konu altından kalakabileceğimden ağır bir konu. nasıl tepkiler geleceğini kestirmek çok güç. böyle bir konuyu bir üyedense bir modun el atması daha güzel olur. üyeler o zaman konuya daha önyargısız bakarlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...