Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

speedy

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Gerçek değil tabi ki dostum kasmana gerek yok:D annem mesaj atamaz zaten:P

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Kalktığımda sırtım falan nası ağrıyodu, akşam da halı saha maçı var.Ama cuma'dan çıktıktan sonra nası düzeldim. :D :D

---------- Post added at 18:33 ---------- Previous post was at 17:08 ----------

Toprak sevdiklerimizi aldığı için mi bu kadar güzel kokar ?

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Toprak sevdiklerimiz ordan geldikleri için güzel kokar. Kokusu sevdiklerimizi hatırlatır :). Gerçekten sevdiğini hiç bir şey elinden alamaz, almaz :). Bu aşk beni fena yaptı ya :D.

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Toprak sevdiklerimiz ordan geldikleri için güzel kokar. Kokusu sevdiklerimizi hatırlatır :). Gerçekten sevdiğini hiç bir şey elinden alamaz, almaz :). Bu aşk beni fena yaptı ya :D.

Sana neler olmuş böyle ortak bir ara konuşalım uzuncana. :D

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Bir kaç gün sürekli cepteyim ortak, pazartesiye, salıya konuşuruz. :D..

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
aşk cesaret ister sevdiğinden başkasını umursamamak
günümüzün çakma aşkı değil gerçek aşkı böyle yaşanır yaşanmalı...

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Tamam haberleşirik. :D

---------- Post added at 19:54 ---------- Previous post was at 18:49 ----------

Unutuyorum desem, unutamam asla!
Bu beden alışır bir süre sonra, dayanıyorum..
Yürüyorum tek başıma bu kısa yolda..
Görüyorum, sen gibilere ben alışıyorum.

virtual worms

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
68
İnsanlar topraktan kaçıp beton yığınlarının içinde ömürlerini bitirirler. Oysaki bilmiyorlarki tekrar toprağa döneceklerini...

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Dün saç tıraşı olmuştum. Bugün de can sıkıntısından, "değişiklik olsun bi kere de sinek kaydı tıraş olayım" dedim. Sakalı ve bıyığı çoooook uzun zaman sonra suratımda göremeyince şimdi "bu aynadaki de kim" diye sorar oldum kendi kendime. :) Çok garip bir his sanki bi' anda bambaşka birine dönüştüm. Herhalde böyle bir çılgınlığa bir daha girişmem...

Alnair Alsad

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Dün saç tıraşı olmuştum. Bugün de can sıkıntısından, "değişiklik olsun bi kere de sinek kaydı tıraş olayım" dedim. Sakalı ve bıyığı çoooook uzun zaman sonra suratımda göremeyince şimdi "bu aynadaki de kim" diye sorar oldum kendi kendime. :) Çok garip bir his sanki bi' anda bambaşka birine dönüştüm. Herhalde böyle bir çılgınlığa bir daha girişmem...

Bizim Sosyal Bilgiler Öğretmeni'miz kaç yıllık bıyığını kestirmişti de bir garip olmuştu(k). :D Hey gidi günler... İnsanın gülmemesi gereken yerde ne de çok gülesi geliyor. :mrgreen:

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Herkes beni sakallı bıyıklı görmeye alıştı. Şu halime ben bile alışamadım, arkadaşlar ve ailem nasıl karşılayacak bilemiyorum :) En iyisi bir kaç gün ortalıkta dolaşmamak :D

Alnair Alsad

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Herkes beni sakallı bıyıklı görmeye alıştı. Şu halime ben bile alışamadım, arkadaşlar ve ailem nasıl karşılayacak bilemiyorum :) En iyisi bir kaç gün ortalıkta dolaşmamak :D

Bizim hoca acımadan dolaştı okul bahçesinde, neyse ki ilk gün bize dersi yoktu ya yoksa n'apardık? Allah korudu valla. :D

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Şu karın kasLarını nasıL bakLava yapacaz arkadaş :D Mekiğe yatınca uykum geliyor :D

amidi

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Şu karın kasLarını nasıL bakLava yapacaz arkadaş :D Mekiğe yatınca uykum geliyor :D

Bir dönem kung fu ya merak saldık aynen sizin gibi istedik ki karnımız baklava olsun abartısız günde 300 mekiğe kadar çıkardım ama olmuyor bir türlü benim ki baklava olmadı yani bir şeyler oldu ama neye benzediğini ben bile çıkaramadım :).Yerinizde olsam mekikle beraber barfixte denerim ayrıca şınaf birde spor salonunda çalışıyorsanız bunun aletleri var çok iyi ha unutmadan hocam o dönem yemeklerime de dikkat etmem gerekliğini söylemişti ama ben takmadım...:)

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25
"Tahterevallinin diğer ucuna oturarak sayemde yükselen insanlara; canımın sıkıldığında kalkabileceğimi söyleyin..

paşazede

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Annem mesajlarımı okumuş . " amk ne demek dedi : 'A'cayip 'M'era'K' ettim demek dedim . Bugün mesaj atmış " nerdesin amk! :D:D:D

gülmekten gözümden yaş geldi.ahahaha bunun sonuna bi amk yakışırdıda işte bana yakışmaz o sebeple yazmıyorum:)))))

---------- Post added at 19:55 ---------- Previous post was at 19:53 ----------

insan topraktan gelmiştir ve dönüşüde yine topragadır.bu yüzdendir her yagmur sonrası toprak kokusunu sevmesi..

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
[MENTION=105043]way_be[/MENTION] msnden yazar mısın?

virtual worms

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
68
Ne güzel ve yanık bir sesim varmış. Horozu yumurtadan kesecek türden:mrgreen:

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25
demekki benim haberim yokmuş dünyadan baya geri kaldım ya hu :P:D hemen eski haberlere bakayım erkeğide doğurtuyolarsa yandık yeminlen :D:D

virtual worms

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
68
kara haber habercisi:D Bunca işin arasında birde çocuk mu doğuralım. Ben ne diyiyorum ya gece gece. Hocam öyle bir yere çektinki konuyu çıkılmaz bir hal aldı. her neyse, Daha daha nasılsınız. araba işi ne oldu. çocuklar iyi mi bari. İş arkadaşlarına selamlar. konuşacak konumu kalmadı:D doğurma falan.

Demnesia

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Amanini amanini amanini yandım! Tiridine tiridine tiridine bandım! Bedavamı sandın para verip aldım! Blap blap :P Kıyıdaaan köşeeden minaredeen düşteee geel kaynanana küsteee geel! Ooo oooo ooo mastika mastikaa sigaraasııı malbora malboraaa :P

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...