Toprak sevdiklerimiz ordan geldikleri için güzel kokar. Kokusu sevdiklerimizi hatırlatır. Gerçekten sevdiğini hiç bir şey elinden alamaz, almaz
. Bu aşk beni fena yaptı ya
.
Dün saç tıraşı olmuştum. Bugün de can sıkıntısından, "değişiklik olsun bi kere de sinek kaydı tıraş olayım" dedim. Sakalı ve bıyığı çoooook uzun zaman sonra suratımda göremeyince şimdi "bu aynadaki de kim" diye sorar oldum kendi kendime.Çok garip bir his sanki bi' anda bambaşka birine dönüştüm. Herhalde böyle bir çılgınlığa bir daha girişmem...
Herkes beni sakallı bıyıklı görmeye alıştı. Şu halime ben bile alışamadım, arkadaşlar ve ailem nasıl karşılayacak bilemiyorumEn iyisi bir kaç gün ortalıkta dolaşmamak
![]()
Şu karın kasLarını nasıL bakLava yapacaz arkadaşMekiğe yatınca uykum geliyor
![]()
öldüm gülmekten yaaaaAnnem mesajlarımı okumuş . " amk ne demek dedi : 'A'cayip 'M'era'K' ettim demek dedim . Bugün mesaj atmış " nerdesin amk!![]()
Annem mesajlarımı okumuş . " amk ne demek dedi : 'A'cayip 'M'era'K' ettim demek dedim . Bugün mesaj atmış " nerdesin amk!![]()
Annem mesajlarımı okumuş . " amk ne demek dedi : 'A'cayip 'M'era'K' ettim demek dedim . Bugün mesaj atmış " nerdesin amk!![]()
Bence annene gerçeği söylesen iyi olur.!!!
Ne güzel ve yanık bir sesim varmış. Horozu yumurtadan kesecek türden:mrgreen: