halil413
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 0
kolayla sutu karıstır super oluyorBen ikisini kokteyl yaptım çok değişik oldu![]()
kolayla sutu karıstır super oluyorBen ikisini kokteyl yaptım çok değişik oldu![]()
nedemek ıstedıgını anlayamadım kest ne?oOOO Araştırmayı , bilgiyi kest hacı![]()
kolayla sutu karıstır super oluyor
süper aga ya süper bişi oldu iciom sgl tarifin icin...
bilgiye bak anlamında... Güzel bilgi yaininedemek ıstedıgını anlayamadım kest ne?
İçme hatasında bulunduğum birşeyice tea şeftali gibisi var mı yahu![]()
![]()
soslu mısır ve kola harika![]()
Denedim denemezmiyim fındıkda güzel ama ben pek fındık sevmem cevizde denedim oda güzelkola ve fındığıda denemenizi tavsiye ederim bi bardak kolanın üzerini alabildiğince fındık dolduruyoruz muhteşem oluyoooay eylül gelsede fındıklar gelseee
![]()
Denedim denemezmiyim fındıkda güzel ama ben pek fındık sevmem cevizde denedim oda güzelkolayla denemediğim yiyecek kalmadı
pulbiber bile denedim asitli kola ve pulbiber cızz gibi yakıyor boğazı harika
çok pis boğazlıyımdır domates pulbiber kola bunuda denedim
![]()
yenmiyo onlar ya:glare: saglam dis birakmiyo agizda , disllerinin arasinda birikiyo. yumusak haslanmis misir yenirde bunlar :thumbdown:![]()
soslu mısır ve kola harika![]()
sacma bidey ya bosyere eziyet ediyolar millete. sanki kimlik degil 75 katmanli guvenlik sistemi , ustunde bi resim iki satir yazi olan nerdeyse hicbi guvenlik olmayan bi kagit, sinav giris beklgesindde gerekli butin bilgiler var zaten. benim de basima gelmisti, deli sacmasi bisey. ikki bilgisayar yuz tanima sistemi falan koysunlar okadar pahali degil iki ton para aliyolar sozde guvenlik ve iki gecersiz kagit parcasi icin. 3000 yilina da gelsek adam olmaz bunlaeKardeşim bu sabah DGS sınavına girecekti, ben de sabah işten çıktım. Bir telefon, "abi ehliyetle sınava alıyorlar sanıyordum, kimliğimi yanıma almadım, sınava sokmuyorlar, 10 dk.ya kimliğimi getirmen lazım" (telefonda ağladı ağlıyacak, 3 aydır gece gündüz çalıştı)
Dedimki. burdan eve gitmem 20 dk, kimliğini alıp İTÜ'ye varmam da 20 dk, en erken 40 dk, yani mümkün değil yetişemem. Geçmiş olsun oğlum dedim.
Telefonda kedi gibi miyavlayınca dayanamadım, atladım taksiye yarım saatde ordayım. ama gel görki ne kardeşim ortalıkta ne de yanında telefon var. sağa sola koşturuken benim gibi yana döne kimlik yetiştirmeye çalışan onlarca veli gördüm.
Sonunda umudu kesip bu velilerlerin kümelendiği yere gidip vah vahlarını dinlemeye başladım. kimisi ağlıyor, kimisi oğluna kızıyor. Ben de kardeşimden umudu kesince, heralde eve dönmüştür düşüncesiyle atladım metroya eve döndüm.
Sonuç; kardeşim benden umudu kesince imkansızı başarıp, onlarca aynı durumdaki mağdurun arasında ehliyetle sınava girmeyi başarmış.
Paylaşayım istedim![]()