Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Charlie Scene

Profesör
Reaksiyon puanı
6
bnden size dizi izlerken ne yiyin

2 yada 4 tane schweppes

3 tane nutzz baharatlı acılı yer fıstıgı

offfff..... offffff... süper ötesi bişi :D

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
HevER.jpg

soslu mısır ve kola harika :)

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
Gözümü kapatıyorum. Gözümün önüne Afganistan'da birilerini vurduğum geliyor.

Fazla Medal Of Honor oynamışım.

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
kola ve fındığıda denemenizi tavsiye ederim bi bardak kolanın üzerini alabildiğince fındık dolduruyoruz muhteşem oluyooo :D ay eylül gelsede fındıklar gelseee :D
Denedim denemezmiyim fındıkda güzel ama ben pek fındık sevmem cevizde denedim oda güzel :D kolayla denemediğim yiyecek kalmadı :D pulbiber bile denedim asitli kola ve pulbiber cızz gibi yakıyor boğazı harika :D çok pis boğazlıyımdır domates pulbiber kola bunuda denedim :D

Silence

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49
Denedim denemezmiyim fındıkda güzel ama ben pek fındık sevmem cevizde denedim oda güzel :D kolayla denemediğim yiyecek kalmadı :D pulbiber bile denedim asitli kola ve pulbiber cızz gibi yakıyor boğazı harika :D çok pis boğazlıyımdır domates pulbiber kola bunuda denedim :D

:blink::blink::blink::blink: tamam tamam sustum :lol::lol::lol::lol::lol:

burns206

Profesör
Reaksiyon puanı
1
HevER.jpg

soslu mısır ve kola harika :)
yenmiyo onlar ya:glare: saglam dis birakmiyo agizda , disllerinin arasinda birikiyo. yumusak haslanmis misir yenirde bunlar :thumbdown:
tadi da pek guzel degil zaten , yer fistigi filan ayni fiyataa cok daha kaliteli.

interpool

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Sabah sabah, Kuş sesi ve soğuk hava eşliğinde... bisküvili pasta ve Soğuk su müthiş :D

pudingli_biskuvi_pasta.jpg
dogru-su-1.jpg

Amanda

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Ahahaha :D inanmıyorum ya iyi ki bi cola ve ice tea dedim herkes ziyafet çekiyor burda :D

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Hesaba Geçici Olarak Ulaşılamıyor.

Sitedeki bir sorundan dolayı hesabına şu anda ulaşılamıyor.
Bunun kısa sürede çözüleceğini umuyoruz.
Lütfen birkaç dakika sonra tekrar dene.

Gelde ayar olma :@

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Kardeşim bu sabah DGS sınavına girecekti, ben de sabah işten çıktım. Bir telefon, "abi ehliyetle sınava alıyorlar sanıyordum, kimliğimi yanıma almadım, sınava sokmuyorlar, 10 dk.ya kimliğimi getirmen lazım" (telefonda ağladı ağlıyacak, 3 aydır gece gündüz çalıştı)

Dedimki. burdan eve gitmem 20 dk, kimliğini alıp İTÜ'ye varmam da 20 dk, en erken 40 dk, yani mümkün değil yetişemem. Geçmiş olsun oğlum dedim.
Telefonda kedi gibi miyavlayınca dayanamadım, atladım taksiye yarım saatde ordayım. ama gel görki ne kardeşim ortalıkta ne de yanında telefon var. sağa sola koşturuken benim gibi yana döne kimlik yetiştirmeye çalışan onlarca veli gördüm.

Sonunda umudu kesip bu velilerlerin kümelendiği yere gidip vah vahlarını dinlemeye başladım. kimisi ağlıyor, kimisi oğluna kızıyor. Ben de kardeşimden umudu kesince, heralde eve dönmüştür düşüncesiyle atladım metroya eve döndüm.

Sonuç; kardeşim benden umudu kesince imkansızı başarıp, onlarca aynı durumdaki mağdurun arasında ehliyetle sınava girmeyi başarmış.

Paylaşayım istedim :)

burns206

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Kardeşim bu sabah DGS sınavına girecekti, ben de sabah işten çıktım. Bir telefon, "abi ehliyetle sınava alıyorlar sanıyordum, kimliğimi yanıma almadım, sınava sokmuyorlar, 10 dk.ya kimliğimi getirmen lazım" (telefonda ağladı ağlıyacak, 3 aydır gece gündüz çalıştı)

Dedimki. burdan eve gitmem 20 dk, kimliğini alıp İTÜ'ye varmam da 20 dk, en erken 40 dk, yani mümkün değil yetişemem. Geçmiş olsun oğlum dedim.
Telefonda kedi gibi miyavlayınca dayanamadım, atladım taksiye yarım saatde ordayım. ama gel görki ne kardeşim ortalıkta ne de yanında telefon var. sağa sola koşturuken benim gibi yana döne kimlik yetiştirmeye çalışan onlarca veli gördüm.

Sonunda umudu kesip bu velilerlerin kümelendiği yere gidip vah vahlarını dinlemeye başladım. kimisi ağlıyor, kimisi oğluna kızıyor. Ben de kardeşimden umudu kesince, heralde eve dönmüştür düşüncesiyle atladım metroya eve döndüm.

Sonuç; kardeşim benden umudu kesince imkansızı başarıp, onlarca aynı durumdaki mağdurun arasında ehliyetle sınava girmeyi başarmış.

Paylaşayım istedim :)
sacma bidey ya bosyere eziyet ediyolar millete. sanki kimlik degil 75 katmanli guvenlik sistemi , ustunde bi resim iki satir yazi olan nerdeyse hicbi guvenlik olmayan bi kagit, sinav giris beklgesindde gerekli butin bilgiler var zaten. benim de basima gelmisti, deli sacmasi bisey. ikki bilgisayar yuz tanima sistemi falan koysunlar okadar pahali degil iki ton para aliyolar sozde guvenlik ve iki gecersiz kagit parcasi icin. 3000 yilina da gelsek adam olmaz bunlae :)

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
[MENTION=101833]topalsolucan[/MENTION] sınavıda iyi geçmiştir inşallah :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...