• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Söyle Rahatla

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan warkortali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamın konuşmasıyla dalga geçenler, bunu söylemek istemezdim ama sabır diye bir şey var bi yere kadar.Umarım çocuğunuz doğunca onun gibi olur da konuşması biz de dalga geçeriz. :wink: Nası iyi olur değil mi ? O zaman da böyle gülersiniz değil mi ? :yes:

Bu arada Stalker usta aman diyeyim dikkat et kendine.Takma kafaya diyeceğim ama bize söylemesi kolay..

Yok yok taktığım yok. Zamanında taktım baktım kimse beni takmıyor bir şeye yaramıyor artık ben de takmıyorum.

Aynen öyle.Umarım düzelir her şey.Elimizden gelen bir şey olursa yazman yeterli.

bazı ölsem de gelmem artık diyenleri yeniden yeniden yeniden görüyorum.. :)

gerçekten çoook kötü durumlar.

Acer'e telefon açıp, söveceğim. Bu ne biçim bilgisayar? Hiçbir Linux dağıtımı çekilmiyor.

Ağzını açmışken bir de MS'i ara :D :D :D
Apple'a çıkardığı işletim sisteminin donanım uyumsuzluğu için söveceğim, Microsoft'u ise anlaşmaları yüzünden. Mozilla'yı ise yaptığı tarayıcıdan dolayı.

Sönüp giden bu ışıklara tek ben miyim hep kan ağlayan ...?

sanki ben çok meraklıyım sana. görür görmez kaçıyosun msn den. insanlara gereğinden fazla değer verirsen böyle olur necro

erkeklerin gözlerin altına kalem çekmelerine sinir oluyorum ya .bnelere benziolar yada esrarkeşlere.. yapmayın gençler bunları ,erkeksiniz siz :)

İşe başladım artık fazla buraya uğrayamayacağım, kusura bakmayın :)

Teşekkürler kankicimm :D Tamam gelince bana sms at :) Sanada iyi yolculuklarr :)

Ben yakın sen uzak, ya sen yakınlarımda ben ırak..

---------- Post added at 02:48 ---------- Previous post was at 02:23 ----------

Gereksizleri, sinir bozanları falan hepsini engelliyorum.. forumu bırakmaya gerek kalmadı.. :yes:

Bayram et kırdım telefonu!

---------- Post added at 11:57 ---------- Previous post was at 11:14 ----------

Arkadaşlar telefonun garanti içinde yapılması mümkün müdür yere vurdum ekran arka kapak felan kırıldı. Bataryayı taktım çalışıyor umarım anakartta sorun yoktur. Kulaklıktan cızırtı felan geliyodu ekran harici sorunları garanti içine almazlar mı? Söylerseniz sevinirim ayrı başlık açmaya gerek duymadım.

ya bu yemeksepetide spamer olmuş günde 3 5 mail bu ne yahu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...