Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
12 yıldan bu yana donem odevleriyle gectigim matematik dersini simdi nasıl en kolay yontemden ogrenırım bılmıyommmmmmmm dgs de dönem ödevi kabul eder mi acaba
Oh iktisattan ve sosyolojiden kalacağım. Hiç de umurumda değil. Çalışmıyorum işte. Çalışmayacağım ve kalıyorum. Çok da memnunum. Şu sosyolojiyi neden alıyoruz zaten anlamıyorum, üstüne bir de adamın anlattıklarını da anlamıyorum. Zaten bir şey de anlatmıyor. Az oradan az buradan atıyor biraz hikaye anlatıyor ders bitiyor. Yoklama almasa yüzüne bakmam zaten ama gereksiz derslerin hocaları yoklama alıyorlar işte. Uyuzluk olsun diye yapıyorlar, uyuz musunuz len siz? Hocaaa...Zaten senin hocalığına da inanmıyorum kim seçtiyse iyi torpilin varmış.
Buraya yazmak istediğim bir de otobüs konusu var. Ya ne zaman bu otobüsteki kalabalık bitecek? Varsa çözümünü bilen yazsın Allah aşkına. Sırf şu kalabalıktan kaçmak için İstanbul'u terk etmeyi düşünüyorum. Yazları tatile gelsem yeter bana İstanbul. Bende doğa takıntısı var. Tek başıma doğada kilometrelerce yürüsem olur. Ağaçlara bakarım otlara uzanırım. En azından onlar bana ters ters bakıp, kalabalıkta cüzdanımı alma derdinde değiller. Hava atma gereksinimleri de yok.
Bisikletimi de özledim ayrıca. K..ımdan soluyana kadar bisiklet sürmek istiyorum. Çünkü öyle anlarda kendimi güçlü hissediyorum. Daha net bakabiliyorum çevreme. Omuzlarım bir değişik duruyor o anlarda. Nedenini bilmiyorum bisiklet ayrı bir şey benim için.
Bunları neden buraya yazdım bilmiyorum. Arkadaşlara anlatıyorum ama yetmiyor biraz daha söyleme ihtiyacım vardı. Belki burada lafımı kesecek birisi olmadığı içindir, istediğim kadar saçmalayabildiğim için, istediğim konuda konuşabildiğim için. Belki de gerçek bir dost, hadi dostu geçtim arkadaşa sahip olmadığım içindir. Sevgili zaten yok. Öküzüm o konularda. Öküz öleceğim gibi...
Adamın konuşmasıyla dalga geçenler, bunu söylemek istemezdim ama sabır diye bir şey var bi yere kadar.Umarım çocuğunuz doğunca onun gibi olur da konuşması biz de dalga geçeriz. Nası iyi olur değil mi ? O zaman da böyle gülersiniz değil mi ? :yes:
Bu arada Stalker usta aman diyeyim dikkat et kendine.Takma kafaya diyeceğim ama bize söylemesi kolay..