• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Söyle Rahatla

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan warkortali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
23 saattir uyumadım ve halen ayaktayım... Yatma vakti geldi sanırım :)

Feri kaçmış iki göz,birbirine sarılmış iki titrek dudaktan ibaret suratım.
Yardım çağır...
Kurtarır bedeni elbet birileri ya
Kürdan kollar ağırlığından ezilir dokunsalar ağlarım,ağrısı feryat
Tahammülsüzüm
Dindirir acını elbet bi melek ya..

Gittinde ardından çöktüm zannetme,
Bedenim ayakta,Bak yine sensiz.
Her zaman yeterim kendi kendime,
Dağlarda kimsesiz,Dağlarda sessiz....

Deneme, süper oldu böyle ya kaldırdım komple yazı editörünü :D satır atlanmıyo ama yaaa

---------- Post added at 12:00 ---------- Previous post was at 11:41 ----------

SDN yi yavaşlatan şeyi buldum, yazı editörünü kaldırdım uçuyor :D :D ama satır atlayamıyorum :/ ascii kodunu mu yazmam gerek napıcam anlamadım :)

Az evel çöp atmaya gittim,Konteynıra yaklaştım içeri baktım kedi vardı göz göze geldik korktum,çöpü üstüne attın kaçtım :D arkama baktım kedi çıkmadı halen :D

Aşkımızı yarım bıraktın,Şimdi arkandan ağLıyorum....

Uyumak gerek,yarın olacak yine.istesekte istemesekte....

Dırıdırı dırdırı, dırıdır dırdırı... Bu solonun hangi şarkıda geçtiğini söyleyin!

Yeni müzik grubu kuracağım. Adı da "Finix's is Not Death Nan!" olacak.

İyi ki bi konsere gittiniz facebook'umun anasayfası fanta gençlik festivali'ne giden ergenlerin durumlarıyla dolduuu !

Telefonda eşime gel diye ağlayan ve beni izin vermiyor zannedip bana da seslenen kaynanaya;
" yavşama üçkaatçı "

demek istiyorum.

San ki bana tüm Dünya'ya katkısı bulunmuş birisi de millet ondan bir şeyler falan yazıyor yok o olsaydı vs. terbiyesizin birisi işte adamın sinirini bozuyorsunuz..

Dııırıt dııırıt... nalet olsun bu hayat nalet olsun bu sevgim.. dııırıt dıııırıt.. seni çok sevmiştim sen neden bana böyle yaptın.. :D:D:D haydi hayırlı traşlar :)

Dııırıt dııırıt... nalet olsun bu hayat nalet olsun bu sevgim.. dııırıt dıııırıt.. seni çok sevmiştim sen neden bana böyle yaptın.. :D:D:D haydi hayırlı traşlar :)
Bizimkilerde fazla uzadı. Kestirsek mi? Ama benimki daha değişik: Scream vokal atıyoruz. :D

Braaaaaaaaa dıııırt, Saaaaaaa dııırt :D

Fincanda buz kesmiş kahve, yarısı haybeye yanmış sigara;
Güme giden hayaller, cinnet, cinayet, toplumsal sara..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...