virtual worms
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 68
amca oldum tekrardan

bazıları yüzünden geçici süre foruma girmeyeceğim.
yeter artıkkkkkkkkkk
teşekkürler![]()
Ya nabıcan amca olupta Musa. Bende 2 kere dayıyım, 3. de yolda geliyor illahlah dedirtiyolar.
Dayısı git okuldan al! (Allahtan tatil şu an bu dert bitti)
Dayısı berbere götür!
Dayı para ver!
Dayı lahmacun al!
Dayı cheetos al!
Dayı anime aç!
Dayı kalk NFS oynucam!
Dayı bu niye böyle şu niye şöyle!
Bir kere öpeyim (cadı yeğenime diyorum) Öpmeek yooook! "Sille tokat girişme efekti"
Oğlan 11 Kızda 7 yaşında, Allah eksikliklerini göstermesin ama canımdan bezdiyorlar beni![]()
Ya nabıcan amca olupta Musa. Bende 2 kere dayıyım, 3. de yolda geliyor illahlah dedirtiyolar.
Dayısı berbere götür!
Dayı para ver!
Dayı lahmacun al!
Dayı cheetos al!
Dayı anime aç!
Dayı kalk NFS oynucam!
Bir kere öpeyim (cadı yeğenime diyorum) Öpmeek yooook! "Sille tokat girişme efekti"
Oğlan 11 Kızda 7 yaşında, Allah eksikliklerini göstermesin ama canımdan bezdiyorlar beni![]()
Dem benim bile dayı olasım geldiYa nabıcan amca olupta Musa. Bende 2 kere dayıyım, 3. de yolda geliyor illahlah dedirtiyolar.
Dayısı berbere götür!
Dayı para ver!
Dayı lahmacun al!
Dayı cheetos al!
Dayı anime aç!
Dayı kalk NFS oynucam!
Evet furkan, öyle uslu durduklarına bakma, canavar ikisideBenim gördüklerim mi abi?![]()
Valla barış hoşuna giderse ol dayı hiç durma, bana illahlah geldi onu bırak bide 3. yolda geliyoDem benim bile dayı olasım geldineresinden sıkıldın anlamadım...
Evet furkan, öyle uslu durduklarına bakma, canavar ikiside![]()
Bak bak illa laf sokacak, hayırsız seniSenin yeğenlerin değiller miSana az bile yapıyorlar
![]()
Dayısı berbere götür!
Dayı para ver!
Dayı lahmacun al!
Dayı cheetos al!
Dayı anime aç!
Dayı kalk NFS oynucam!
yav bu kadar mı kötüdayı veya amca olmak
![]()
![]()
Şu resme güldüğüm için kendimden utanıyorum.![]()