Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Çok kötü bişi yaptım ya, güzel bişi değil yaptığım, ama onunda yaptığı güzel değil. Yaptığım şeyi savunamam, savunmam, cuma günü sınıfta bunu hesabını sormayı düşünüyor, ne cevap vericem ne dicem ? :( Kötüyüm ben, kötü birisiyim, berbatım... :(

Anlat bakalım neler olmuş çaresi burdadır belki hallederiz elimizden geldi kadar.

KenseiTakezo

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Abi anlatamam ya, çünkü sizde beni suçlarsınız. :( Suçlayın tabi, suçluyum çünkü... Kafam o kadar karışıktı ki, ayrıları 1 ay olmuştu, üzgündü biliyordum ama hiç yansıtmıyordu, karşımda gülüyor, yakın arkadaşlarıma yanaşıyor, espri yapıyor, sırıtıyodu. Kaldıramıyodum bunu, yediremiyodum kendime, ben ayrıldığım halde, severek alrıldığım halde benim üzülüp onun bunu belli etmemesi ağır geliyordu bana... İntikam istiyodum büyük ihtimalle, ağlasın, üzülsün, gözleri şişsin istiyordum galiba, yada sadece üzüldüğünü belli etmesini. İşte burda koptu benim kafa, bi çocuk ayarladım, git x kişisine (x kişisi ayrıldığım kız oluyor) yanaş dedim, tanış dedim, etkile dedim... Bir yere kadar yaptı çocuk, etkiledi ama etkilendi de... Dün şiiir dinletisi vardı okulun, x kişiside şiir okuyordu, bu ayarlardığım çocukta ordaydı, dün çocuk herşeyi anlatmış x kişisine... X kişisi cuma günü hesap soracakmış benden, yaptığım şeyi savunamam diyordum ya, ciddende savunamam :( Yaptığım şey kötü biliyorum, ama onun yaptığıda güzel bişi değildi, sevgilim değil dediği çocukla yani benim ayarladığım çocukla saatlerce gezdi, saatlerce telefonda konuştu, hatta çocuk buna sarıldı, öptü... Dün gözümün önünde gülüştüler. Hiç tanımadı bi çocukla... :( İşte bu yüzden kötüyüm, kötü birisiyim :( Biliyorum suçluyum, ama o anki halim böyle birşeyin doğru olduğunu düşünmeme sebep oldu, sonunu düşünmemiştim :( :crying:

Reaksiyon puanı
189
Abi anlatamam ya, çünkü sizde beni suçlarsınız. :( Suçlayın tabi, suçluyum çünkü... Kafam o kadar karışıktı ki, ayrıları 1 ay olmuştu, üzgündü biliyordum ama hiç yansıtmıyordu, karşımda gülüyor, yakın arkadaşlarıma yanaşıyor, espri yapıyor, sırıtıyodu. Kaldıramıyodum bunu, yediremiyodum kendime, ben ayrıldığım halde, severek alrıldığım halde benim üzülüp onun bunu belli etmemesi ağır geliyordu bana... İntikam istiyodum büyük ihtimalle, ağlasın, üzülsün, gözleri şişsin istiyordum galiba, yada sadece üzüldüğünü belli etmesini. İşte burda koptu benim kafa, bi çocuk ayarladım, git x kişisine (x kişisi ayrıldığım kız oluyor) yanaş dedim, tanış dedim, etkile dedim... Bir yere kadar yaptı çocuk, etkiledi ama etkilendi de... Dün şiiir dinletisi vardı okulun, x kişiside şiir okuyordu, bu ayarlardığım çocukta ordaydı, dün çocuk herşeyi anlatmış x kişisine... X kişisi cuma günü hesap soracakmış benden, yaptığım şeyi savunamam diyordum ya, ciddende savunamam :( Yaptığım şey kötü biliyorum, ama onun yaptığıda güzel bişi değildi, sevgilim değil dediği çocukla yani benim ayarladığım çocukla saatlerce gezdi, saatlerce telefonda konuştu, hatta çocuk buna sarıldı, öptü... Dün gözümün önünde gülüştüler. Hiç tanımadı bi çocukla... :( İşte bu yüzden kötüyüm, kötü birisiyim :( Biliyorum suçluyum, ama o anki halim böyle birşeyin doğru olduğunu düşünmeme sebep oldu, sonunu düşünmemiştim :( :crying:

Ters hareket yapmışsın :) Asıl sen bir tane bulup misilleme yapacaktın :)

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Ah be gonzales ne etmişsin sen öyle, cgrszone'nin dediği gibi sen yapacaktın o işlemi, bir kızla takılacaktın karşısında o zaman görecekti işte..

KenseiTakezo

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Ben onu sevdim abi, öle ergen ilişkisi değildi benimki, kızı öpüp koklamak için sevgili olmadım ben onunla... Ayrıldığımda seviyordum, niye ayrıldın demeyin, çok problemliydim, seviyordum ama problemliydik. Zarar veriyorduk artık birbirimize, sürekli tartışmalar sürekli kavgalar... Anlayış yoktu, ondada bendede... Ben ayrıldıktan sonra bir sürü kızla çıkardım ama yapmadım, çünkü o kadar basit değildim, onu kıskandırmak için yada kendi üzüntümü sıkıntımı unutmak için bir kızı kullanamazdım. Kullanmadımda... :(

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Ben onu sevdim abi, öle ergen ilişkisi değildi benimki, kızı öpüp koklamak için sevgili olmadım ben onunla... Ayrıldığımda seviyordum, niye ayrıldın demeyin, çok problemliydim, seviyordum ama problemliydik. Zarar veriyorduk artık birbirimize, sürekli tartışmalar sürekli kavgalar... Anlayış yoktu, ondada bendede... Ben ayrıldıktan sonra bir sürü kızla çıkardım ama yapmadım, çünkü o kadar basit değildim, onu kıskandırmak için yada kendi üzüntümü sıkıntımı unutmak için bir kızı kullanamazdım. Kullanmadımda... :(

Olan olmuş artık.. Böyle bir son olmasaymış daha iyi olurmuş tabiki..

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
Bazı kimseler güllerin dikenleri olduğundan yakınır. Ben ise dikenlerin gülleri olduğuna sevinirim.

Silence

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Ters hareket yapmışsın :) Asıl sen bir tane bulup misilleme yapacaktın :)

Bak seen
ba ba ba taktiğe bak .
suçlu kim burda hemşerim cinsmisiniz ne ! çocuk kızı bırakıyo sora yas tutmamış diye intikam peşine koşuyo . ne yaoıcaktı hayatının sonuna kadar ona dönersin diyemi beklicekti hem neden güvensin ki sana daha ya kızın suçu günahı yokken terk et sonra yas tutmuyo diye şizofrence davran oldu canım nesin sen Tarkan mı . Bulunmazmı zannediyosun sen kendini kimse vazgeçilmez değildir !

Reaksiyon puanı
189
Bak seen
ba ba ba taktiğe bak .
suçlu kim burda hemşerim cinsmisiniz ne ! çocuk kızı bırakıyo sora yas tutmamış diye intikam peşine koşuyo . ne yaoıcaktı hayatının sonuna kadar ona dönersin diyemi beklicekti hem neden güvensin ki sana daha ya kızın suçu günahı yokken terk et sonra yas tutmuyo diye şizofrence davran oldu canım nesin sen Tarkan mı . Bulunmazmı zannediyosun sen kendini kimse vazgeçilmez değildir !

Tabi işin bir de bu boyutu var :D Hatun haklı dağılın :D

Nuri.alco.

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Bir galibalarla olmaz bu iş. :D İki de daha yolun başındasın.Neyine aşık oldum diyorsun?Bİr kız görsen iki muhabbet etsen öncekini unutucaksın.Şimdi diceksin çok seviyorum.Severek ayrıldık,falan filan.Yok öyle dava.Daha bir sürü kız geçicek hayatından.Senin yaşında sevigili olupta evlenenlerin şuan çocuğu var.Yani bu devirde nadir,eskidendi bu yaştaki ilişkilerin evliliğe gitmesi.Kıza erkek bulma olayına gelince,erkek seni sattığı için senin ona hesap sorman lazımdı.Kıza gelince de hesap soramaz bence bitmiş gitmiş dersin,geçiştirirsin.Bak mutlusunuz daha ne istiyon der gönderirsin.Bu kadar basit bu olaylar.

KenseiTakezo

Profesör
Reaksiyon puanı
4
@HıZLıGoNZaLeS;
Hesap sorabilir. Bundan korkma. Eğer iyi bir taktik uygularsan herşey eskisine bile dönebilir.

Soracak zaten, niye yaptın bunu dicek, savunamam diyorum ya, savunamyacağım zaten. Ama susmayıda düşünmüyorum. Şimdiye kadar anlatmadığım ve söylemediğim herşeyi dökücem ortaya. Bu konuda suçlu olabilirim ama genelde asla ben suçlu değilim. Ama tekrar diyorum, ben cidden kötüyüm. :(

Ohooooo daha dur yahu yolun başındasın :) Takma kafana geçer :)

Yolun başındayım ama emin oldu yaşından kat kat olgun olabiliyorum. Kişilğim o kadar garipki en küçük birşeyden etkilenebilirim, mesela birine bir şaka yapayım ve o kişi bana tavır yapsın, onu bir daha görene kadar aklımdan çıkmaz o, galiba çok ince fikirliyim. bilmiyorum garip bir kişiliğim var. Yaşım küçük ama içimdekiler çok büyük.

KenseiTakezo

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Bak seen
ba ba ba taktiğe bak .

Kızın suçu yok demedim, Gerçi son attığım mesajı okumamış olablirsin daha, çok ince fikirliyim gibi bişi dedim ve çok etkilenirim dedim. Her türlü şeyden etkilenebilecek bi kişilğim var. Yaptığımı savunmuyorum zaten, suçlu olduğumu biliyorum ama sadece bu konuda. Benim ayrılma sebebimde bile suçun büyük payı ondaydı. Ama hiç kabul etmedi o bunu.
Ben yas tutmadı diye intikam peşinde koşmadım, karşımda inat olsun diye gülüp eğlenmesi, mutlu olması, yakın arkadşalarıma yanaşıp benden almaya çalışması bozdu kafamı. Tekrarlıyor gibi olucam ama benim kişiliğim için hiçte kaldırılabilir bir durum değil bu.

Reaksiyon puanı
189
Yolun başındayım ama emin oldu yaşından kat kat olgun olabiliyorum. Kişilğim o kadar garipki en küçük birşeyden etkilenebilirim, mesela birine bir şaka yapayım ve o kişi bana tavır yapsın, onu bir daha görene kadar aklımdan çıkmaz o, galiba çok ince fikirliyim. bilmiyorum garip bir kişiliğim var. Yaşım küçük ama içimdekiler çok büyük.

O yaşlarda insanın içinde fırtınalar kopar. O yaşta herksin içindekiler büyüktür. Buna ergenlik deniyor işte :) Kişiliğin şu anda şekil aldığı yıllar ve en küçük şey bile insanı çok fazla etkileyebiliyor. 7-8 sene sonra geri dönüp şu zamanki yaptıklarını ve kafana taktıklarını görünce kendi kendine güleceksin emin ol :)

Nuri.alco.

Profesör
Reaksiyon puanı
5
O yaşlarda insanın içinde fırtınalar kopar. O yaşta herksin içindekiler büyüktür. Buna ergenlik deniyor işte :) Kişiliğin şu anda şekil aldığı yıllar ve en küçük şey bile insanı çok fazla etkileyebiliyor. 7-8 sene sonra geri dönüp şu zamanki yaptıklarını ve kafana taktıklarını görünce kendi kendine güleceksin emin ol :)

+1 de benden. (Y)

KenseiTakezo

Profesör
Reaksiyon puanı
4

Biliyorum, az önce anlatığım olayı yaparkende bu psikolojideydim, kötüydüm. Garip bir sıkıntı ve his vardı içimde. Ergenlik değil işte, tamam ergenim ama değil, benim ergenler gibi düşünmüyorum, buna emin olabilirsiniz. Bunu yaptığım için pişmanmıyım evet ama onun nası biri olduğunu gördüm. İlerde bunlara senin dediğin gibi gülecek miyim, evet güleceğim. Ama şu önümdeki 2 yıl yani bu arkadaş takımıyla geçireceğim 2 yılda bunu kolay kolay unutabileceğimi düşünmüyorum.

Reaksiyon puanı
189
Biliyorum, az önce anlatığım olayı yaparkende bu psikolojideydim, kötüydüm. Garip bir sıkıntı ve his vardı içimde. Ergenlik değil işte, tamam ergenim ama değil, benim ergenler gibi düşünmüyorum, buna emin olabilirsiniz. Bunu yaptığım için pişmanmıyım evet ama onun nası biri olduğunu gördüm. İlerde bunlara senin dediğin gibi gülecek miyim, evet güleceğim. Ama şu önümdeki 2 yıl yani bu arkadaş takımıyla geçireceğim 2 yılda bunu kolay kolay unutabileceğimi düşünmüyorum.

Takma kafanaaa :) Rahat ol ya :) Saldım çayıra mevlam kayıra hesabı :) Kendini başka konulara ver :) Ne bileyim yapmaktan keyif duyduğun şeyleri yap. Oyala kafanı işte :) Daha mutlu bir hayatın olacağına eminim :)

KenseiTakezo

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Söyle rahatlayıda muhabbet ortamına çevirdik, ama cidden rahatladım biraz. Suçlu psikolojisi çok kötü brşey. İnsan sağlıklı düşünemiyor. Neyse sağolun. Cuma günü belki tekrar beni bu konuda, derbeder halimle görebilirsiniz. :)

Nuri.alco.

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Lan zaetn burası o amaçla. :D Sen relax olucaksın. Rahat olucaksın. :D ERgensin ama bunu kabul et. ;)

---------- Post added at 11:47 ---------- Previous post was at 11:47 ----------

Biz her zaman burdayık. (:

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Bana acılı adana söyleyin de rahatlayın hadi :P

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Sizleri düşünüyorum ben ya :P bak ne güzel rahata kavuştun :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...