Nuri.alco.
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 5
La sövem mi adam gibi anlatcan mı?

Çok kötü bişi yaptım ya, güzel bişi değil yaptığım, ama onunda yaptığı güzel değil. Yaptığım şeyi savunamam, savunmam, cuma günü sınıfta bunu hesabını sormayı düşünüyor, ne cevap vericem ne dicem ?Kötüyüm ben, kötü birisiyim, berbatım...
![]()
Abi anlatamam ya, çünkü sizde beni suçlarsınız.Suçlayın tabi, suçluyum çünkü... Kafam o kadar karışıktı ki, ayrıları 1 ay olmuştu, üzgündü biliyordum ama hiç yansıtmıyordu, karşımda gülüyor, yakın arkadaşlarıma yanaşıyor, espri yapıyor, sırıtıyodu. Kaldıramıyodum bunu, yediremiyodum kendime, ben ayrıldığım halde, severek alrıldığım halde benim üzülüp onun bunu belli etmemesi ağır geliyordu bana... İntikam istiyodum büyük ihtimalle, ağlasın, üzülsün, gözleri şişsin istiyordum galiba, yada sadece üzüldüğünü belli etmesini. İşte burda koptu benim kafa, bi çocuk ayarladım, git x kişisine (x kişisi ayrıldığım kız oluyor) yanaş dedim, tanış dedim, etkile dedim... Bir yere kadar yaptı çocuk, etkiledi ama etkilendi de... Dün şiiir dinletisi vardı okulun, x kişiside şiir okuyordu, bu ayarlardığım çocukta ordaydı, dün çocuk herşeyi anlatmış x kişisine... X kişisi cuma günü hesap soracakmış benden, yaptığım şeyi savunamam diyordum ya, ciddende savunamam
Yaptığım şey kötü biliyorum, ama onun yaptığıda güzel bişi değildi, sevgilim değil dediği çocukla yani benim ayarladığım çocukla saatlerce gezdi, saatlerce telefonda konuştu, hatta çocuk buna sarıldı, öptü... Dün gözümün önünde gülüştüler. Hiç tanımadı bi çocukla...
İşte bu yüzden kötüyüm, kötü birisiyim
Biliyorum suçluyum, ama o anki halim böyle birşeyin doğru olduğunu düşünmeme sebep oldu, sonunu düşünmemiştim
:crying:
Ben onu sevdim abi, öle ergen ilişkisi değildi benimki, kızı öpüp koklamak için sevgili olmadım ben onunla... Ayrıldığımda seviyordum, niye ayrıldın demeyin, çok problemliydim, seviyordum ama problemliydik. Zarar veriyorduk artık birbirimize, sürekli tartışmalar sürekli kavgalar... Anlayış yoktu, ondada bendede... Ben ayrıldıktan sonra bir sürü kızla çıkardım ama yapmadım, çünkü o kadar basit değildim, onu kıskandırmak için yada kendi üzüntümü sıkıntımı unutmak için bir kızı kullanamazdım. Kullanmadımda...![]()
Ters hareket yapmışsınAsıl sen bir tane bulup misilleme yapacaktın
![]()
Bak seen
ba ba ba taktiğe bak .
suçlu kim burda hemşerim cinsmisiniz ne ! çocuk kızı bırakıyo sora yas tutmamış diye intikam peşine koşuyo . ne yaoıcaktı hayatının sonuna kadar ona dönersin diyemi beklicekti hem neden güvensin ki sana daha ya kızın suçu günahı yokken terk et sonra yas tutmuyo diye şizofrence davran oldu canım nesin sen Tarkan mı . Bulunmazmı zannediyosun sen kendini kimse vazgeçilmez değildir !
@HıZLıGoNZaLeS;
Hesap sorabilir. Bundan korkma. Eğer iyi bir taktik uygularsan herşey eskisine bile dönebilir.
Ohooooo daha dur yahu yolun başındasınTakma kafana geçer
![]()
Bak seen
ba ba ba taktiğe bak .
suçlu kim burda hemşerim cinsmisiniz ne ! çocuk kızı bırakıyo sora yas tutmamış diye intikam peşine koşuyo . ne yaoıcaktı hayatının sonuna kadar ona dönersin diyemi beklicekti hem neden güvensin ki sana daha ya kızın suçu günahı yokken terk et sonra yas tutmuyo diye şizofrence davran oldu canım nesin sen Tarkan mı . Bulunmazmı zannediyosun sen kendini kimse vazgeçilmez değildir !
Yolun başındayım ama emin oldu yaşından kat kat olgun olabiliyorum. Kişilğim o kadar garipki en küçük birşeyden etkilenebilirim, mesela birine bir şaka yapayım ve o kişi bana tavır yapsın, onu bir daha görene kadar aklımdan çıkmaz o, galiba çok ince fikirliyim. bilmiyorum garip bir kişiliğim var. Yaşım küçük ama içimdekiler çok büyük.
O yaşlarda insanın içinde fırtınalar kopar. O yaşta herksin içindekiler büyüktür. Buna ergenlik deniyor işteKişiliğin şu anda şekil aldığı yıllar ve en küçük şey bile insanı çok fazla etkileyebiliyor. 7-8 sene sonra geri dönüp şu zamanki yaptıklarını ve kafana taktıklarını görünce kendi kendine güleceksin emin ol
![]()
O yaşlarda insanın içinde fırtınalar kopar. O yaşta herksin içindekiler büyüktür. Buna ergenlik deniyor işteKişiliğin şu anda şekil aldığı yıllar ve en küçük şey bile insanı çok fazla etkileyebiliyor. 7-8 sene sonra geri dönüp şu zamanki yaptıklarını ve kafana taktıklarını görünce kendi kendine güleceksin emin ol
![]()
Biliyorum, az önce anlatığım olayı yaparkende bu psikolojideydim, kötüydüm. Garip bir sıkıntı ve his vardı içimde. Ergenlik değil işte, tamam ergenim ama değil, benim ergenler gibi düşünmüyorum, buna emin olabilirsiniz. Bunu yaptığım için pişmanmıyım evet ama onun nası biri olduğunu gördüm. İlerde bunlara senin dediğin gibi gülecek miyim, evet güleceğim. Ama şu önümdeki 2 yıl yani bu arkadaş takımıyla geçireceğim 2 yılda bunu kolay kolay unutabileceğimi düşünmüyorum.
Bana acılı adana söyleyin de rahatlayın hadi![]()