Finix
Daha mükemmel bir Troy
- Reaksiyon puanı
- 2,285
Yok yok, doğum demedim. Doyum dedim.Evet babo 26 oldum yaşlandım varya, bu arada Karargaht modumunda doğum günü bugün![]()
Yok yok, doğum demedim. Doyum dedim.Evet babo 26 oldum yaşlandım varya, bu arada Karargaht modumunda doğum günü bugün![]()
Neden taşınıyordun,neden taşınma ihtimalin azaldı? Daha soram mı.![]()
Hahaha valla yok pek fazla doyum olmadı, zaten biraz daha yersem duba gibi gibi olcamYok yok, doğum demedim. Doyum dedim.Pastalar, börekler, sarmalar...
![]()
Şu an neredesin peki?Sorular devam ederse çıkış yapacağım.Bursa da şirket var, oraya gidicektik bizde halamla beraber babam takılacaklardı, babamın emekli olmadan çalıştığı arkadaşının yanından aklını çelecek teklifler gelmiş sanırım, ondan ihtimal düştü.
![]()
Dalga bir yana doğum günün kutlu olsun. Anime zombi ordundayız!Hahaha valla yok pek fazla doyum olmadı, zaten biraz daha yersem duba gibi gibi olcam![]()
Canım benim ya bak işte sadık zombi böyle olur, zombi olduğunu çekinmeden söylüyor, ordudan firar eden bazı hain zombilere duyrulur!Dalga bir yana doğum günün kutlu olsun. Anime zombi ordundayız!![]()
Sen özelden La Blue Girl'ü atsana.Canım benim ya bak işte sadık zombie böyle olur, zombi olduğunu çekinmeden söylüyor, ordudan firar eden bazı hain zombilere duyrulur!![]()
La nuri sen spama geldin afalladınBaba doğum günün mü?
Biz kıldık ama.Du namazı kılam atarım abdesti bozmuyam şimdi
Sende hep namaz vaktinde istiyosun yaa, bigün topluca çarpılcaz ya neyse![]()
La nuri sen spama geldin afalladınEvet doğum günüm 26 oldum
![]()
Nasıl napak? Hediyemi alcan?Napak?
Bizim buranın manyakları meşhur. Yollayım mı böyle 15000 tane falan?Nasıl napak? Hediyemi alcan?Valla sizin oranın neyi meşhur bilmemki
![]()
Tamam, sadece biri nasıl? Oda ben.Hehehe manyak olarak ben kendim yetiyom başka gerek yok![]()
Ya zaten sıcaktan mayıştım, bide sen böyle yapma hocam ya, tamam gönderiyom Blue girlünüTamam, sadece biri nasıl? Oda ben.![]()
Ne güzel bütün ülkeyi çökertirdik yav?Kusura bakma nuri, sıcaktan frekanslar karıştı biraz, bişey yapmana gerek yok, kutladın zaten doğum günümü
---------- Post added at 18:20 ---------- Previous post was at 18:18 ----------
Ya zaten sıcaktan mayıştım, bide sen böyle yapma hocam ya, tamam gönderiyom Blue girlünü![]()
Nasıl napak? Hediyemi alcan?Valla sizin oranın neyi meşhur bilmemki
![]()
Ya zaten sıcaktan mayıştım, bide sen böyle yapma hocam ya, tamam gönderiyom Blue girlünü![]()
Biliyorum o anlamda dediğini, sen çatlaksında ben değilmiyim, bende şaka yaptımNe adamım ya; bir napak sorusuyla adama neler dedirttim.![]()
Napak: ne yapalım bizene gibi birşey anlamındaydı.Şaka yapmıştım ama se başka yerlerden anladın.
![]()
![]()
![]()
Biliyorum o anlamda dediğini, sen çatlaksında ben değilmiyim, bende şaka yaptım![]()
Eyvallah Nuricim, bizi sevmeyen ölsün derdim ama, ölmesinler hepsine işkence yapalım çeksinlerBaba seviyorum seni.Bak kimseye de demedim bunu.
![]()
![]()
Senin yerine ben yapabilirmiyim Naim kardaş, bugünlerde sinir atcak yer arıyorumVurcam kırbacı vurcam kırbacı
sonra bascam formatı nihahaha:devil: