Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25
bune ya kıl tüy muhabbeti kardeş herşeyi bitirdiniz kıldan konuşuyonuz :D:D

Nuri.alco.

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Yürürken falan böyle çenemde, saçını kestirdiğin zaman sokağa çıkarsın da böyle rüzgar eser bir değişik olur ya kafa aynen öyle oluyor çok kötüyüm.. :( :4:

Yapma bunu ya.Evlat acısı koymaya başladı.Şeytan diyor kesme hocaya koy resti.

Nuri.alco.

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Anlatayım mı.Aşık olmak istiyorum ben.Bir kere aşık oldum.Bir daha da olacağıma inanmıyorum.

Nuri.alco.

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Sevdalar olur,sevmeler olur,güzel kadınlar olur,öpmeler,sevmeler herşey olur ama artık hayatımda aşk olmaz.Bİr kez aşk'a keşke dedim bir daha diyemem.

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25
aşk yok ama sevmek istediğim biri var beni sevmesini de istiyorum. bakalım sonuç ne olur :)

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Sevdalar olur,sevmeler olur,güzel kadınlar olur,öpmeler,sevmeler herşey olur ama artık hayatımda aşk olmaz.Bİr kez aşk'a keşke dedim bir daha diyemem.

Diyeceksin kusura bakma.Karşı çıkmak durumundayım, bende bir kıza ondan başkası olmaz, o olmazsa ne yaparım yaşayamam edemem vs. dedim, onun için ölürüm vs. bir bakıyorsun bal gibi yaşıyorsun.Bak taa ağustosta ayrıldım ben ondan.. :)

Nuri.alco.

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Diyeceksin kusura bakma.Karşı çıkmak durumundayım, bende bir kıza ondan başkası olmaz, o olmazsa ne yaparım yaşayamam edemem vs. dedim, onun için ölürüm vs. bir bakıyorsun bal gibi yaşıyorsun.Bak taa ağustosta ayrıldım ben ondan.. :)

Ben illa aşık olduğum olsun demiyorum.Ondan başka aşk olmaz diyorum.

Nuri.alco.

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Sen gördüklerini anlatabilen birisi iken onlar hissettiklerini anlatmak zorundalar.
Her zaman bir tahmine göre iş yapıyorlar,çünkü somut bir delilleri olmadı,olmuyacak,olmuyor.
Ama onlar bile bu durumdayken şükredebilirken sen nasıl hala isyanlardasın.
Herşeyin en güzeli sende,ne bir kolun eksik ne bir bacağın ne bir duyun.
Sen bu halde bile şükredemiyosun.İşte onların senden eksik yanı var gibi görünürken tam tersi senin onlardan eskiğin var.
Onlar insan olmanın güzelliğini o halde bile bilirken,sen bu halinle bilmiyorsun.
Sen halinin güzelliğini anladığın zaman kazanan sen olucaksın.Sen güzel gittiğini sanarken o engelli senden her zaman daha iyi olucaktır.
Sen bir hiçken,o bir şükreden haline göre benden de kötüsü var diyebilendir.Sen bırak gör şu güzelliklerini.Dön özüne.

nA!

Şimdi yazdım.Ufak düzenlemelerle daha iyi olur nasıl?

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Yarın staj'dan sınav var okulda, çıkacak sorular var elimde kopya hazırlayasım bile yok ne kadar üşengecim. :D :D

Reaksiyon puanı
2,148
Maslow'un ihtiyaçlar hiyerarşisine göre fizyolojik ve güvenlik ihtiyaçlarını halletmiş arkadaşlar :D Sıra gelmiş sevgi ve ait olma ihtiyacına :D Kendilerini gerçekleştirmelerine çook var :D

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Maslow'un ihtiyaçlar hiyerarşisine göre fizyolojik ve güvenlik ihtiyaçlarını halletmiş arkadaşlar :D Sıra gelmiş sevgi ve ait olma ihtiyacına :D Kendilerini gerçekleştirmelerine çook var :D

Vay vay vay Ali Bey siz o safhaları 20 yıl önce atlatmış gibi bir havalardasınız efendim. :P :mrgreen:

Reaksiyon puanı
2,148
Ben o basamağı transit geçtim statü saygınlık basamağı ile ilgileniyorum daha sonra sevgiye döneceğim :D

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Sen giderken ben dönüyordum" ne biçim bir
böbürlenme cümlesidir,
anlamadım gitti. Doğru dürüst ilerleseydin dönmek
zorunda kalmazdın.

Amanda

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Gece gece iyi basslı rap dinleyip coştum yeter artık :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...