adrasa
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 37
Yapmaaaa bunu bana.O sakallar için neler veririm be.
1 sene daha dayanayım sinek kaydı görene beni ödül vericem.
![]()
Aman uzatırsın kökü bizde nasıl olsa.
Yapmaaaa bunu bana.O sakallar için neler veririm be.
1 sene daha dayanayım sinek kaydı görene beni ödül vericem.
![]()
İçim rahatladı.![]()
sadgSGsg. Yapma bunu bak şimdi.Ama benimki hemen uzar.
![]()
Yürürken falan böyle çenemde, saçını kestirdiğin zaman sokağa çıkarsın da böyle rüzgar eser bir değişik olur ya kafa aynen öyle oluyor çok kötüyüm..:4:
bune ya kıl tüy muhabbeti kardeş herşeyi bitirdiniz kıldan konuşuyonuz![]()
Anlatayım mı.Aşık olmak istiyorum ben.Bir kere aşık oldum.Bir daha da olacağıma inanmıyorum.
Sevdalar olur,sevmeler olur,güzel kadınlar olur,öpmeler,sevmeler herşey olur ama artık hayatımda aşk olmaz.Bİr kez aşk'a keşke dedim bir daha diyemem.
Diyeceksin kusura bakma.Karşı çıkmak durumundayım, bende bir kıza ondan başkası olmaz, o olmazsa ne yaparım yaşayamam edemem vs. dedim, onun için ölürüm vs. bir bakıyorsun bal gibi yaşıyorsun.Bak taa ağustosta ayrıldım ben ondan..![]()
Ben illa aşık olduğum olsun demiyorum.Ondan başka aşk olmaz diyorum.
Sen gördüklerini anlatabilen birisi iken onlar hissettiklerini anlatmak zorundalar.
Her zaman bir tahmine göre iş yapıyorlar,çünkü somut bir delilleri olmadı,olmuyacak,olmuyor.
Ama onlar bile bu durumdayken şükredebilirken sen nasıl hala isyanlardasın.
Herşeyin en güzeli sende,ne bir kolun eksik ne bir bacağın ne bir duyun.
Sen bu halde bile şükredemiyosun.İşte onların senden eksik yanı var gibi görünürken tam tersi senin onlardan eskiğin var.
Onlar insan olmanın güzelliğini o halde bile bilirken,sen bu halinle bilmiyorsun.
Sen halinin güzelliğini anladığın zaman kazanan sen olucaksın.Sen güzel gittiğini sanarken o engelli senden her zaman daha iyi olucaktır.
Sen bir hiçken,o bir şükreden haline göre benden de kötüsü var diyebilendir.Sen bırak gör şu güzelliklerini.Dön özüne.
nA!
Hapi börtday bi saat sonraYeter be aşk meşk sevda sevgi falan fıstık başka şey mi yok![]()
Maslow'un ihtiyaçlar hiyerarşisine göre fizyolojik ve güvenlik ihtiyaçlarını halletmiş arkadaşlarSıra gelmiş sevgi ve ait olma ihtiyacına
Kendilerini gerçekleştirmelerine çook var
![]()
Ben o basamağı transit geçtim statü saygınlık basamağı ile ilgileniyorum daha sonra sevgiye döneceğim![]()