Ben bu Halde nasıl Araba kullancam ya . Sol Ayağım Sağlam Debriyaj Freni Ayarlarız da Gaza nasıl BasacamElime Bi Sopa Alsam Öyle Gaza Bassam Olurmu
![]()
cgrszone Valla Gidip Alıcam Gerçi Ayağıma Basamıyorum ama Biradere Telefon Açarım Kalksın Alsın Hıyar ! sabahtan beri 11 farklı ilaç aldım Zehirlenecem ya Algım Kapandı Kulaklarımda Çınlıyor Zaten!
aman üstat ilaçları fazla kaçırıp zehirlenme. aman dikkat, şakası olmaz...
bu arada tekrardan geçmiş olsun :clover:
Ben bu Halde nasıl Araba kullancam ya . Sol Ayağım Sağlam Debriyaj Freni Ayarlarız da Gaza nasıl BasacamElime Bi Sopa Alsam Öyle Gaza Bassam Olurmu
![]()
Aman hocam araba bu şakaya gelmez![]()
:mrgreen:
Bu muhabbetin sonunda ''Ben demiştim hocam'' diye not düşülmese bari![]()
sana burdanda söylüyorum AŞK OLSUN EMİİİİİİİİ !!!! hıh![]()
Ben de aynı iğrenç espriyi tekrarlamak isterdim ama herkes o kadar kötü bir mizah anlayışım olduğunu bilmesin, sonra forumda kaçın kaçın çığlıkları atarlar.![]()
Güzel olmaz mı? Her fırsatta giderim özellikle Rock Tatili Foça Festivalinde performanslarını unutamıyorum.Mor ve ötesi fenaydı, hala kulaklarım çınlıyo:w00t:
Evet Pentagram artık bitti. 5-6 kere gittim konserine, Kurban,Hayko,Çilekeş ve Mor ve Ötesi konser performansları iyi gerçektende ama bunlardan da iyisi Duman.Canlı performans olarak Pentagram Kurban ve Mvo kaliteli iş yapıyor,diğerleri gerçekten hikaye.Pentagramı dinlemiştim daha önce, Kurbana gidenler anlata anlata bitiremiyor
Mor ve ötesinede ikinci kez gittim, yine olsa yine giderim pişman değilim![]()
Kim o?ben senin hayatının bir bölümünde yer aldım ; ama sen benim hayatımın tamamıydın ...
Kim o?![]()
Senin derdin ne ? Sana ne oluyor ?sanane?