Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Darknes$

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
351
sevdiklerinize gül verin gülünüz yoksa gülüverin

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Çok bunalttılar bugün beni ama hepsini susturdum. :D

thruthreign

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
159
b*k yerine b*k yazdığım için b*kun çeşitleri konum silinecekmiş peh sanki hepimiz günde 150 gram çıkartmıyoruz neden bu kadar rahatsız ediyosa.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Forumda bu tür yazışmak yasak. Dikkat edin biraz.

Sadece 3-5 kişinin değil, yüzbinlerin uğradığı bir forumdur burası.

thruthreign

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
159
Zengin adam nede olsa :D Bursada yaşadığım halde hayatımda daha iki kez iskender yedim :D

Öyle çokda lüks bişey değil yahu 9 lira ha tabi Türkiyede hergün çorba pişirip yiyen var ama yani şimdi ortalama bir hayat yaşayan insanlarda rahatlıkla alabilir hergün olmaz tabi hafta 1 veya 2 kez yene bilir.

---------- Post added at 16:11 ---------- Previous post was at 16:09 ----------

Hemde ünlü Önder İskender de 9 lira :D yani iyi yapan bi yerde.

Demnesia

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Valla bildiğim tek gerçek iskender var oda Bursa Heykel de, onuda 9 liraya alamazsın ancak garsona bahşiş niyetine verirsin o 9 lirayı :D

thruthreign

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
159
Valla bildiğim tek gerçek iskender var oda Bursa Heykel de, onuda 9 liraya alamazsın ancak garsona bahşiş niyetine verirsin o 9 lirayı :D

E kardeşim sen exkulusiv düzeydeki iskenderden söz ediyorsun :D bizimki basit olanı :( bak alındım şimdi benim iskendercime hakaret ettin :(

:mrgreen:

Demnesia

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Valla o senin yediğin iskender köşe başındaki büfe de de satılıyo, benim dediğim has iskender hani üstüne tereyağı servis edilen yanında çatalla yiyebileceğin peynir gibi yoğurt gelen ondan sonracığıma ağızda eriyen iskender, Bursadan başka bir yerde bulamazsın bunu :D:D (Evet bilerek yapıyorum)

thruthreign

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
159
Valla o senin yediğin iskender köşe başındaki büfe de de satılıyo, benim dediğim has iskender hani üstüne tereyağ servis edilen yanında çatalla yiyebileceğin peynir gibi yoğurt gelen ondan sonracığıma ağızda eriyen iskender, Bursadan başka bir yerde bulamazsın bunu :D:D

İyide dostum bizim iskenderden farkı yok ki anlattığının tereyağ ise tereyağ yoğurtsa yoğurt çatalla yiyebileceğin bolca et bende sizinkinde özel bişey var sandım senin iskenderde özel olan şey kazık büyük bir kazık yiyorsun :mrgreen:

muhibbi

Asistan
Reaksiyon puanı
11
Valla o senin yediğin iskender köşe başındaki büfe de de satılıyo, benim dediğim has iskender hani üstüne tereyağı servis edilen yanında çatalla yiyebileceğin peynir gibi yoğurt gelen ondan sonracığıma ağızda eriyen iskender, Bursadan başka bir yerde bulamazsın bunu :D:D (Evet bilerek yapıyorum)

Tamammmmm. İskenderi bulan var bulamyan var Biyerim şişecek şimdi :D :D

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Bir öğrenci olarak iskender muhabbtinizzi kınıyorum :D
lan ekmeğe yağ sürüp yiyordum şimdi.

Demnesia

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Tamam ya tamam, bir özendireyim dedim yemedi herif ya :D Tamam sen git iskender ye bende gidem yarım kilo kestane şekeri alayım Kafkastan :D

Reaksiyon puanı
189
Sonunda ses kartım geldi :)

creative_sound_blaster_x_fi_news.jpg

Demnesia

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Özgün kim bea? Çağrı değilmiydi senin ad? :D Bu arada hayırlı olsun yeni donanımın ufukta yeni bir film var herhal :D

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
hem sabah hem akşam hoca vizite erken geldi ve ben ikisinde de odadaydım:) Allaım ne ballıyım yahu

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
1.4 mb/sn sanırım superonlineda rekorumu kırdım :D torrentten film 9 dakikada indi :mrgreen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...