- Reaksiyon puanı
- 351
sevdiklerinize gül verin gülünüz yoksa gülüverin
Çok bunalttılar bugün beni ama hepsini susturdum.![]()
Bu bir seri katilin puslu itirafııııı :O
:mrgreen: harbi şüphelenmiyo değilim :mrgreen:
AliA arkadaş çok şey biliyo bunu da susturTüm deliller kalksın :lol:
Zengin adam nede olsakarnım aç canım iskender çekiyor![]()
Zengin adam nede olsaBursada yaşadığım halde hayatımda daha iki kez iskender yedim
![]()
Valla bildiğim tek gerçek iskender var oda Bursa Heykel de, onuda 9 liraya alamazsın ancak garsona bahşiş niyetine verirsin o 9 lirayı![]()
Valla o senin yediğin iskender köşe başındaki büfe de de satılıyo, benim dediğim has iskender hani üstüne tereyağ servis edilen yanında çatalla yiyebileceğin peynir gibi yoğurt gelen ondan sonracığıma ağızda eriyen iskender, Bursadan başka bir yerde bulamazsın bunu![]()
Valla o senin yediğin iskender köşe başındaki büfe de de satılıyo, benim dediğim has iskender hani üstüne tereyağı servis edilen yanında çatalla yiyebileceğin peynir gibi yoğurt gelen ondan sonracığıma ağızda eriyen iskender, Bursadan başka bir yerde bulamazsın bunu(Evet bilerek yapıyorum)
Tamam ya tamam, bir özendireyim dedim yemedi herif yaTamam sen git iskender ye bende gidem yarım kilo kestane şekeri alayım Kafkastan
![]()
Özgün kim bea? Çağrı değilmiydi senin ad?Bu arada hayırlı olsun yeni donanımın ufukta yeni bir film var herhal
![]()
hem sabah hem akşam hoca vizite erken geldi ve ben ikisinde de odadaydımAllaım ne ballıyım yahu