Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MüktesebaT

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Arkadaşımla dün akşam Beyazıt'da nargile içtikten sonra dönüşte Taksim de küçük bir işim vardı onu da halledeyim dedim, bu sebeple arabamı AKM nin 100 metre ilerisine park ettim, gel gör ki 20 dk sonra geldiğimde araba yerinde yok, sordum bir taksiciye dedi ki Dolapdere otoparkına çekilmiştir, atlayın götüreyim. Neyse sinirler içinde gittik, taksi 10 tl tuttu verdim gönderdim, arabayı kurtarmanın bedelide 60 lira, 20 tl de arabanın yirmi dakika durduğu otopark parası, onada tamam dedim haydaaa, kredi kartı geçmiyor, parayı nerden çekicem, 500 m ilerde benzinci var ordan, neyse gittim 20 dk ya çektim geldim bu arada saat kaç oldu dersiniz 12:10, meğerse otopark günlük 10 tl benim araba saat 12 yi geçtiği için 2 gün kalmış sayılıyormuş.(adam, 20 dk ya çekip geleceğimi bildiği için 80 tl dedi)
uzun bir süre geçirilen 10 tl nin hesabını yaptıktan sonra, yüzüne karşı beddular edip parayı köpeğin önüne atar gibi buruşturup attım. Ve muhteşem FİNAL. Taksiye iki tane 5 tl yerine bir 5 bir 50 tl vermişim.

vay anasını sayın seyirciler..Final sahnesinde gözlerim doldu..etkileyici bir film olmuş ve başrolde sen..:)

geçmiş olsun

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
çok saol, hala sinirliyim,

şunu anladım ki bu şehirde yaşıyorsan malın mülkün olmayacak, toplu taşıma aracı kullanacaksın, kirada oturucaksın vs. vs. yoksa bu şeref yoksunlarının her yerde elindesin.

sdnxx

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Düşündüm de Müslüman akademisen-yazarlar içinde nerdeyse sigara içmeyen yok gibi. Göğsümüz imanlı, ciğerimiz dumanlı :)

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
çoooooooook hastayıııııııııımmmm...

Yar bana bir eğlence medeeeeettt!!!

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
yaw artık keller bile kendilerine ilaç sürüyorlar sen hala kendi driverini kendin yükleyemiyorsun :)

driverı nerden bulayım da yükleyim beyfendi internete mi girebildim de hard discte de yokmuş ha bri de hard discteki fotolarımız eksik bulamadım onları.

bir de çok özledim ben seni :) ne zaman gelcen yanıma

calvaria

Profesör
Reaksiyon puanı
9
driverı nerden bulayım da yükleyim beyfendi internete mi girebildim de hard discte de yokmuş ha bri de hard discteki fotolarımız eksik bulamadım onları.

bir de çok özledim ben seni :) ne zaman gelcen yanıma
kızım benim elimi hard disk e sürmüşlüğüm yok silip silip fotoları suçu bana atma :) belki gizlemişsindir.

gelmicem...!

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
kızım benim elimi hard disk e sürmüşlüğüm yok silip silip fotoları suçu bana atma :) belki gizlemişsindir.

gelmicem...!

ya nasıl ya neden gizleyim ki:)

bide gelmicem demek ne demek. ayarla da gel lütfen. ne kadar sıkıldığımı biliyorsun trabzonda. ve senden başka arkadaşım yok. günlerin evin içindeyim. çok sıkıldım çok bunaldım

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
sanırım KTÜ de okuyorsun, geçenlerde iş için ilkkez trabzona ayak bastım, telekom yurtlarında bütün gün oturup tv izleyen Üni li gençleri görünce acıdım hallerine, bence trabzon üni okumak çin uygun yer değil :)

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
sanırım KTÜ de okuyorsun, geçenlerde iş için ilkkez trabzona ayak bastım, telekom yurtlarında bütün gün oturup tv izleyen Üni li gençleri görünce acıdım hallerine, bence trabzon üni okumak çin uygun yer değil :)

aslında kötü bir yer değil. sadece sevgilimsiz olmaya alışamadım

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Karanklık boş sokaklarda umarsızca yürümek istiyorum:bored:

Reaksiyon puanı
189
Bir gitarın sesini duymayı ancak picking ve alternate picking'i sorunsuz yapmayı öğrendiğin zaman hak edersin...

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Bence salla bundan sonra, ne fark eder O ya da Bu?

yavuz_4106

Dekan
Reaksiyon puanı
51
Ders programı değişmiş haberimiz yok boşuna 7de kalktık ders 1.30da başlıyormuş :D

MeOMaN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Gece yağmurun sesine uyandım daha uyuyamadım =)

İşede geldim ama canım yatıp dinlenmek istiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...