MüktesebaT
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 41
Arkadaşımla dün akşam Beyazıt'da nargile içtikten sonra dönüşte Taksim de küçük bir işim vardı onu da halledeyim dedim, bu sebeple arabamı AKM nin 100 metre ilerisine park ettim, gel gör ki 20 dk sonra geldiğimde araba yerinde yok, sordum bir taksiciye dedi ki Dolapdere otoparkına çekilmiştir, atlayın götüreyim. Neyse sinirler içinde gittik, taksi 10 tl tuttu verdim gönderdim, arabayı kurtarmanın bedelide 60 lira, 20 tl de arabanın yirmi dakika durduğu otopark parası, onada tamam dedim haydaaa, kredi kartı geçmiyor, parayı nerden çekicem, 500 m ilerde benzinci var ordan, neyse gittim 20 dk ya çektim geldim bu arada saat kaç oldu dersiniz 12:10, meğerse otopark günlük 10 tl benim araba saat 12 yi geçtiği için 2 gün kalmış sayılıyormuş.(adam, 20 dk ya çekip geleceğimi bildiği için 80 tl dedi)
uzun bir süre geçirilen 10 tl nin hesabını yaptıktan sonra, yüzüne karşı beddular edip parayı köpeğin önüne atar gibi buruşturup attım. Ve muhteşem FİNAL. Taksiye iki tane 5 tl yerine bir 5 bir 50 tl vermişim.
vay anasını sayın seyirciler..Final sahnesinde gözlerim doldu..etkileyici bir film olmuş ve başrolde sen..

geçmiş olsun