Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Sivas benim için bitmiştir. :D

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
benim için 2 dönem uzatırsak 3 sene daha var :D 5808 e aboneyim :D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Benim gibi 6 ayda ilişkini kesmen lazımdı Sivasla. :D

serkan94

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
22
Az kaldı OZzy Osbourne'a :mrgreen:

Ayrıca Chuck Sezon 4 çıkmış ilk bölüm yayınlanmış izledim süper olmuş :D

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Aç kaldık

Neyse bugünde dışarıdan söyleyeyim mamayı :)

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
Yağmur yağıyor şıkır şıkır süper

NETWORK

Profesör
Reaksiyon puanı
115
[SDNTV]http://www.youtube.com/watch?v=Z1WnefjCdIs&feature=player_embedded#![/SDNTV]​

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
şekerim yükseldiğinden beri (10 gündür) her sabah düzenli olarak 1 saat spor yapıyorum ve un tuz şeker üçlüsünden uzak duruyorum. ilk başta beni rahatsız etsede güçlü iradem sayesinde atlatmayı başardım. Artık sabahları kalkarken yarım saat uyuklamıyor tabiri caizse dipcik gibi kalkıyorum 10 günde 2 kilo verdim :) ve düzenli olarak ağırlık çalıştığım için yavaş yavaş pazılarım belirmeye başladı :D Her şeyde bir hayır vardır dedikleri bu olsa gerek :) Artık düzenli ve kaliteli bir yaşantım oldu :)
Not: Ketçap ve Mayonezden uzak durun ben yemem ama doktorum bana sorduğunda yemem dedim nedenini sorduğumda direk safra kesesini etkilediğini ve çamurlanma diye tabir ettikleri durum meydana geliyormuş :( tabi ben daş gibi çıktım şükür :)

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
şekerim yükseldiğinden beri (10 gündür) her sabah düzenli olarak 1 saat spor yapıyorum ve un tuz şeker üçlüsünden uzak duruyorum. ilk başta beni rahatsız etsede güçlü iradem sayesinde atlatmayı başardım. Artık sabahları kalkarken yarım saat uyuklamıyor tabiri caizse dipcik gibi kalkıyorum 10 günde 2 kilo verdim :) ve düzenli olarak ağırlık çalıştığım için yavaş yavaş pazılarım belirmeye başladı :D Her şeyde bir hayır vardır dedikleri bu olsa gerek :) Artık düzenli ve kaliteli bir yaşantım oldu :)
Not: Ketçap ve Mayonezden uzak durun ben yemem ama doktorum bana sorduğunda yemem dedim nedenini sorduğumda direk safra kesesini etkilediğini ve çamurlanma diye tabir ettikleri durum meydana geliyormuş :( tabi ben daş gibi çıktım şükür :)

Bir adet güçlü irade istiyorum :D :D :D

Ben de Adana'ya gidiyorum bugün. Umarım evi hemen tutarım. Yetişmem gereken Eğitimde İstatistik dersi var :S

hüzün_

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
523
O yarin aklımda gözleri kaldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...