Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
bugün Opera Mobile bana hızlı geldi SDN'ye bile hızlı giriyor :)

sdnxx

Asistan
Reaksiyon puanı
10
siyaset yasak arkadaşım :)
burası propoganda yeri değil

siyaset yok be kardeşim sadece " söyle rahatla " konusuna uygun bi mesaj yazıldı yani söyle rahatla cinsindennn, milletin içinden geçeni de mi yasaklayacannn

yoksa zülfiyare mi dokunduk, yoksa yoksa efendim siz o msunuz :D

avira

Asistan
Reaksiyon puanı
3
ohhh be. sabahtadır bilgisayırı temizlemeye çalışıyom. kasa açtığımda gördüğüm toz karşısında hayrete düştüm ama artık sağ tarafında kapağı açık bırakacam. aylık bakımını yaptım ohbeee:)

SmiLey

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
55
Avira aynı işleri yapmışız. :D Overclock ile AMD Phenom X3 720 olan işlemcimi ufak bir ayarla 4. çekirdeğini açtıktan sonra 2.8 Ghz değerini 1.5V vererek 3.4 Ghz yaptım. Bir de CCC* ile ekran kartına overclock yaptım. Bu overclock bende hafiften bağımlılık oluşturmaya başladı. Daha acemiyiz ama bir şeylere zarar vermedik henüz. :D

*Bu CCC Linux dağıtımlarımda hep karşıma çıkar bir kere dahi açamazdım. En sonunda öğrendim. :D

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
İncirlik Üssü varken ne yargı bağımsızlığı, ülke bağımsız değil arkadaş...

avira

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Avira aynı işleri yapmışız. :D Overclock ile AMD Phenom X3 720 olan işlemcimi ufak bir ayarla 4. çekirdeğini açtıktan sonra 2.8 Ghz değerini 1.5V vererek 3.4 Ghz yaptım. Bir de CCC* ile ekran kartına overclock yaptım. Bu overclock bende hafiften bağımlılık oluşturmaya başladı. Daha acemiyiz ama bir şeylere zarar vermedik henüz. :D

*Bu CCC Linux dağıtımlarımda hep karşıma çıkar bir kere dahi açamazdım. En sonunda öğrendim. :D
yanlız değil mişim:):D
her ay temizlerim onu çıkarır onu takarım. bağımlılık olmuş dediğin gibi.

mehmet

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
47
Değerli arkadaşlarım;
Lütfen mesajlarımız siyasi içerik taşımasın.

Saygılar

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250

ccc linux ccc :mrgreen:

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Poyrazın yaz boyu esmesini istiyoruz İstanbul'da nemi düşürdü iyice :) bugun bunaltıcı hava yokken gezelim...

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
olur Avcılar'da gideriz Taksim'e de Ortaköy'e de Moda'ya da :D

sen gel İstanbul'a kuru sıcak birşey yapmaz sıkıyorsa nemli ortama gel :dil::dil: :laugh::laugh:

Kuru sıcak gerçekten hiçbirşey, Giresundayım ve 1 saat yürüdüm eve geldim atlet felan su içinde:D

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
Şuraya bak, Emo sitesinde Rotting Christ arıyoruz. Nan Black metal'in ne işi var emoların içinde?

emptyheart

Profesör
Reaksiyon puanı
25
birazdan sıvılaşıcam sonrada buhar olup uçucam aleme karışıcam :)

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
Underground'ı seviyorum :) Hele Necromantia, Thou Art Lord, Varathron gibilerini :) Umarım Overground olur :)

TheSaviour

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Vay be ilk defa Tarkanın şarkısını beğendim :D süper olmuş helal olsun " Adımı Kalbine Yaz"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...