craftingMaterial
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 189
MSN açıldı yuppiiii :mrgreen:
siyaset yasak arkadaşım
burası propoganda yeri değil
yanlız değil mişimAvira aynı işleri yapmışız.Overclock ile AMD Phenom X3 720 olan işlemcimi ufak bir ayarla 4. çekirdeğini açtıktan sonra 2.8 Ghz değerini 1.5V vererek 3.4 Ghz yaptım. Bir de CCC* ile ekran kartına overclock yaptım. Bu overclock bende hafiften bağımlılık oluşturmaya başladı. Daha acemiyiz ama bir şeylere zarar vermedik henüz.
*Bu CCC Linux dağıtımlarımda hep karşıma çıkar bir kere dahi açamazdım. En sonunda öğrendim.![]()
5 dakikalığına buz dolabına bırakLaptop sıcaktandan yanıyor.![]()
Peki Mod.umDeğerli arkadaşlarım;
Lütfen mesajlarımız siyasi içerik taşımasın.
Saygılar
Avira aynı işleri yapmışız.Overclock ile AMD Phenom X3 720 olan işlemcimi ufak bir ayarla 4. çekirdeğini açtıktan sonra 2.8 Ghz değerini 1.5V vererek 3.4 Ghz yaptım. Bir de CCC* ile ekran kartına overclock yaptım. Bu overclock bende hafiften bağımlılık oluşturmaya başladı. Daha acemiyiz ama bir şeylere zarar vermedik henüz.
*Bu CCC Linux dağıtımlarımda hep karşıma çıkar bir kere dahi açamazdım. En sonunda öğrendim.![]()
olur Avcılar'da gideriz Taksim'e de Ortaköy'e de Moda'ya da
sen gel İstanbul'a kuru sıcak birşey yapmaz sıkıyorsa nemli ortama gel :dil::dil: :laugh::laugh:
benim de bitti ama yapacak bisi yok yenisini almaktan baskakolam yok boş şiseye bakıyorum o da bana bakıyo
Giresun'da İstanbul'da ki gibi nem olmaz ama nemli ortam çok bunaltıcı oluyor boğuyor insanıKuru sıcak gerçekten hiçbirşey, Giresundayım ve 1 saat yürüdüm eve geldim atlet felan su içinde![]()