Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
Sakis Tolis kere başına taş düşsün ne berbat bir ses o :D En azıdnda live olanlarında berbat :D

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25
klasik müziğe bayılıyorum. sen anlamıyosan ben napiim :hammer:

hüzün_

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
523
bıktım ön yargılardan çok sıkıcısınız

hüzün_

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
523
uğraşmıyorum zaten ne halleri varsa görsünler

xismailaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Sevmesem ölürdüm . . . Sevdim onu öldüm . . .
Sevmesem ölürdüm. Ama sevdim; gene öldüüüm . . .

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25
Abi harbiden ne anlıyorsun :D

ya bu biraz anlayış meselesi şimdi zeka dicem sanki ben zekiyimde anlamıyan gerizekalı manası çıkacak ama bilmiyorum ben zevk alıyorum. klasik müzikte standart bir ton yoktur. sürekli inişler ve çıkışlar vardır. 10 larca farklı entruman kullanılır. her seferinde farklı birsese odaklanırım ve farklı bir müzik dinliyormuşum gibi gelir. ama diğer tarzların nerdeyse hepsinde standart bir tını vardır tekrar eder durur. sende dinle arkadaki sesi farkedersin o standart tınıyı. bu biyerden sonra bana bıkkınlık veriyor hiç bir şarkıyı 5 seferden fazla dinliyemiyorum. çok nadir tek tük bi tekrar olmayan şarkılar var seviyorum ve dinliyorum. ama diğer taraftan klasik müzük heralde yüzlerce defa dinlemişimdir ve hiç sıkmaz beni. ne bilim işte ......:D

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
bıktım ön yargılardan çok sıkıcısınız
Metal'i Satanizm müziği olmadığı söylemek, HIDS vb. hastalıkların illa seks ile ilgili olmadığını anlatmak, Bu ülkede nükleer santral kurmakdan daha zordur.
ya bu biraz anlayış meselesi şimdi zeka dicem sanki ben zekiyimde anlamıyan gerizekalı manası çıkacak ama bilmiyorum ben zevk alıyorum. klasik müzikte standart bir ton yoktur. sürekli inişler ve çıkışlar vardır. 10 larca farklı entruman kullanılır. her seferinde farklı birsese odaklanırım ve farklı bir müzik dinliyormuşum gibi gelir. ama diğer tarzların nerdeyse hepsinde standart bir tını vardır tekrar eder durur. sende dinle arkadaki sesi farkedersin o standart tınıyı. bu biyerden sonra bana bıkkınlık veriyor hiç bir şarkıyı 5 seferden fazla dinliyemiyorum. çok nadir tek tük bi tekrar olmayan şarkılar var seviyorum ve dinliyorum. ama diğer taraftan klasik müzük heralde yüzlerce defa dinlemişimdir ve hiç sıkmaz beni. ne bilim işte ......:D
Anladım :) Ama bana Black metal ,Gothic Metal ve Trash metal dışındakiler saçma gelir :) Klasik müzik hiç dinlemedim :)

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25
Metal'i Satanizm müziği olmadığı söylemek, HIDS vb. hastalıkların illa seks ile ilgili olmadığını anlatmak, Bu ülkede nükleer santral kurmakdan daha zordur.

Anladım :) Ama bana Black metal ,Gothic Metal ve Trash metal dışındakiler saçma gelir :) Klasik müzik hiç dinlemedim :)

tavsiye ederim mutlaka dinle hele metal gibi kafa ütülüyen bişeyden sonra. klasik müziğin ruhu dinlendiren tonunu seveceğine eminim . sana tavsiyem önce romantik dönem sanatçılarını dinle mozart, beethoven gibi gidip direk bach dinlersen bana küfür edersin.:D
violin romance ı bir dinle ama dediğim gibi bir enstrümana odaklan ve onu takip et. bence zevk alabilirsin.:flowers:

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
tavsiye ederim mutlaka dinle hele metal gibi kafa ütülüyen bişeyden sonra. klasik müziğin ruhu dinlendiren tonunu seveceğine eminim . sana tavsiyem önce romantik dönem sanatçılarını dinle mozart, beethoven gibi gidip direk bach dinlersen bana küfür edersin.:D
violin romance ı bir dinle ama dediğim gibi bir enstrümana odaklan ve onu takip et. bence zevk alabilirsin.:flowers:
Metal kafamı ütülemez :D
Şu an dinliyorum :)

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
sağ avcum kaşınıyor, birini mi banlayacağım ne? :devil2:

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
Fireeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Bunu 333 arkadaşına gönder =)

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
Modern Satanizm,Şeytani Ateizm'den başka birşey değil.

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25
of ya öğle uyuya kalmaktan nefret ediyorum başım çatlıyor gene :hammer:

Handikap

Profesör
Reaksiyon puanı
90

emptyheart

Profesör
Reaksiyon puanı
25
yaa laptop alıcam ama kararsızım şimdi 1500 tl versem kötümü yaparım acaba
yokmu beni gazlıcak adam şurda:D

hüzün_

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
523
adi sevdaysa bu cehennemin sen yaktin da ben yanmadim mi?????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...