yavuz_4106
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 51
OHH BEEE internetime kavuştum 

Abi harbiden ne anlıyorsunklasik müziğe bayılıyorum. sen anlamıyosan ben napiim :hammer:
bıktım ön yargılardan çok sıkıcısınız
Abi harbiden ne anlıyorsun![]()
Metal'i Satanizm müziği olmadığı söylemek, HIDS vb. hastalıkların illa seks ile ilgili olmadığını anlatmak, Bu ülkede nükleer santral kurmakdan daha zordur.bıktım ön yargılardan çok sıkıcısınız
Anladımya bu biraz anlayış meselesi şimdi zeka dicem sanki ben zekiyimde anlamıyan gerizekalı manası çıkacak ama bilmiyorum ben zevk alıyorum. klasik müzikte standart bir ton yoktur. sürekli inişler ve çıkışlar vardır. 10 larca farklı entruman kullanılır. her seferinde farklı birsese odaklanırım ve farklı bir müzik dinliyormuşum gibi gelir. ama diğer tarzların nerdeyse hepsinde standart bir tını vardır tekrar eder durur. sende dinle arkadaki sesi farkedersin o standart tınıyı. bu biyerden sonra bana bıkkınlık veriyor hiç bir şarkıyı 5 seferden fazla dinliyemiyorum. çok nadir tek tük bi tekrar olmayan şarkılar var seviyorum ve dinliyorum. ama diğer taraftan klasik müzük heralde yüzlerce defa dinlemişimdir ve hiç sıkmaz beni. ne bilim işte ......![]()
Metal'i Satanizm müziği olmadığı söylemek, HIDS vb. hastalıkların illa seks ile ilgili olmadığını anlatmak, Bu ülkede nükleer santral kurmakdan daha zordur.
AnladımAma bana Black metal ,Gothic Metal ve Trash metal dışındakiler saçma gelir
Klasik müzik hiç dinlemedim
![]()
Metal kafamı ütülemeztavsiye ederim mutlaka dinle hele metal gibi kafa ütülüyen bişeyden sonra. klasik müziğin ruhu dinlendiren tonunu seveceğine eminim . sana tavsiyem önce romantik dönem sanatçılarını dinle mozart, beethoven gibi gidip direk bach dinlersen bana küfür edersin.
violin romance ı bir dinle ama dediğim gibi bir enstrümana odaklan ve onu takip et. bence zevk alabilirsin.:flowers:
Metal kafamı ütülemez
Şu an dinliyorum![]()
Güzelmişde bana çok sakince geldiyok benim için öyle senin için demedim zatenherkesin zevkine saygım var
![]()
Haklıymışım.sağ avcum kaşınıyor, birini mi banlayacağım ne? :devil2:
kulaklarıda saar olsun emiiiParanın gözü kör olsun emiiiiiiii :devil2:
Fireeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Bunu 333 arkadaşına gönder =)
Faul, mermi çarptı...Acıdı mı?
Antrenör midye çıkarıyordur çünkü...
Kamera dayağını bile görüntülediler...