Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25
Şükür aldım ehliyeti:D

tebrikler. ben 2003 te almıştım bi halt olmamıştı :D ogün bugündür hala nadiren kullanırım ve nedense sevmiyorum şehir içinde araba kullanmayı. ama uzun yolda kullanmayı çok seviyorum.:D

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Fazla hız yapma :) Mobeseye takılma :D
Sağol önerin için ama hız yapmıyorum ve genelde tek kullanmayacağım için-zaten araba da uygun değil- hızlı gitmem:)
tebrikler. ben 2003 te almıştım bi halt olmamıştı :D ogün bugündür hala nadiren kullanırım ve nedense sevmiyorum şehir içinde araba kullanmayı. ama uzun yolda kullanmayı çok seviyorum.:D

Teşekkürler, kullanacak arabamız var çok şükür, nadiren süreceğimi de sanmıyorum:D

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25
Sağol önerin için ama hız yapmıyorum ve genelde tek kullanmayacağım için-zaten araba da uygun değil- hızlı gitmem:)

Teşekkürler, kullanacak arabamız var çok şükür, nadiren süreceğimi de sanmıyorum:D

benimde var ama yürümek gibisi yok nadireni tavsiye ederim:flowers: bilgisayarcı adam bide arabada oturunca kalp hastası oluyo :D

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Ben senin hepsiburada kere... 4 gün önce bir klavye birde kitap spariş ettim hala gelecek kitabı matbaaya baskıyamı verdiniz ne yaptınız yahuu..

_taha

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
17
Bugünde bir haber alamazsam kesinlikle yarın Ankara'ya gitmem lazım :(

Derken: Bu yazıyı yazdıktan sonra son bir şans diye ve arayayım derken ve telefon açıldı ve kurtuldum ve :)

ahmtzya

Doçent
Reaksiyon puanı
19
Kim bilir ; Belki de bu dünya başka bir gezegenin cehennemidir.

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Odamın tülleri yıkanmış odamdaki tüllerden leş gibi deterjan kokusu geliyor zehirlenmesem iyidir ev de nazi kanunları geçerli annem ne derse tamam sahip der hale geldik evlenip kurtulmam lazım :D tabi kurtulmak göreceli bir kavram evlenrsem hayatıma başka sahip girecek yani köleliğe devam amele Cengiz :D

hüzün_

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
523
Odamın tülleri yıkanmış odamdaki tüllerden leş gibi deterjan kokusu geliyor zehirlenmesem iyidir ev de nazi kanunları geçerli annem ne derse tamam sahip der hale geldik evlenip kurtulmam lazım :D tabi kurtulmak göreceli bir kavram evlenrsem hayatıma başka sahip girecek yani köleliğe devam amele Cengiz :D

les gibi deterjan mi

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25

Bende evlesemmi diyorum :D yakinda beni postalamayi dusunuyolar evlenmesem sokaklardayim :D

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
Ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş X1965

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Without a name, you can't know who you really are.
Guess a game?
My name is...

I'm so sorry doctor. I've done horrible things...
Deny everything, confess nothing!

You work for the government. You're inside my head. You can read my thoughts. I'm being held here against my will!

Enough! All of you quiet! I'm here to help you but I cannot do that if you won't let me. Now, you were going to say something. Go ahead.

Daniel... My name is Daniel...

Good to have you back, Daniel.

It's good to be back.

It's been a long time.

Yes it is.

Now, we can get back to work...

Hello Daniel...

So... how are you feeling today?

I feel fine, doctor...

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
tam böyle gaza gelerek evliliğe kendimi hazırlamışken yapılmaz ki bu bana :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...