Şükür aldım ehliyeti![]()
Sağol önerin için ama hız yapmıyorum ve genelde tek kullanmayacağım için-zaten araba da uygun değil- hızlı gitmemFazla hız yapmaMobeseye takılma
![]()
tebrikler. ben 2003 te almıştım bi halt olmamıştıogün bugündür hala nadiren kullanırım ve nedense sevmiyorum şehir içinde araba kullanmayı. ama uzun yolda kullanmayı çok seviyorum.
![]()
Sağol önerin için ama hız yapmıyorum ve genelde tek kullanmayacağım için-zaten araba da uygun değil- hızlı gitmem
Teşekkürler, kullanacak arabamız var çok şükür, nadiren süreceğimi de sanmıyorum![]()
İnatlaşıyoruz ve sen kaybedeceksin Windows. Seni küçük pislik...
Kim bilir ; Belki de bu dünya başka bir gezegenin cehennemidir.
Odamın tülleri yıkanmış odamdaki tüllerden leş gibi deterjan kokusu geliyor zehirlenmesem iyidir ev de nazi kanunları geçerli annem ne derse tamam sahip der hale geldik evlenip kurtulmam lazımtabi kurtulmak göreceli bir kavram evlenrsem hayatıma başka sahip girecek yani köleliğe devam amele Cengiz
![]()
les gibi deterjan mi
Odamın tülleri yıkanmış odamdaki tüllerden leş gibi deterjan kokusu geliyor zehirlenmesem iyidir ev de nazi kanunları geçerli annem ne derse tamam sahip der hale geldik evlenip kurtulmam lazımtabi kurtulmak göreceli bir kavram evlenrsem hayatıma başka sahip girecek yani köleliğe devam amele Cengiz
![]()
Evet leş hatta leşoğlu leş nefret ederim deterjandan ne oldu ki :huh:
deterjan kokmazsa temiz saymam ben onu.iki gunde bir carsaf yikarim kokuyu duymam gerek![]()
dikkat et bence sen bağımlılık yapmasın![]()
biri "hüzünlü" diyerek dokundurdu sanırım