Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

s.kay

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Radyo dinleyeyim dedim''Sapıtırım dağıtırım neden beni bıraktın yar anlamaya çalşırım'' diye bir şarkı çalıyor.

pehh:D

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Avatarım değişmiş durduk yerde. Allah Allah :D Hemen düzelteyim.

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
anının kısalığına bişi diyemicem :D ama kurs konusunda haklısın. zaten bişey bildiğini sanıp bilmeyenlerin kurslarına katılanlar yüzünden ortalık çakma grafiker kaynıyo. hoş ben ne öğrendiysem kendi kendime öğrendim ve kendime grafiker diyemiyorum. :D
bende çakmalardanım :P

Est. Sword

Üniversite de aynı bölümü okuyan arkadaşlarımdan bazıları eğitimlerini almış olmalarına rağmen şuan bu işi yapamıyor hayal gücü olmayınca tek başına bir eğitimde bir işe yaramıyor.. :)

Kendi kendine öğrenmen iyi birşey üiversiteye gitmeden önce Photoshop,Corel,Freehand i biliyordum üniversiteden sonra kendimi dahada geliştirdim tabi bahsettiğim kursta değil o kurs badiresinden sonra kursa gitmeye tövbe ettim diğer programları Indesign ,Illustrator,Cinema 4D, 3D max kendi başıma öğrendim (şuan için 3D max ta biraz yeniyim yinede kendi başıma iyi renderlar alabiliyorum) :) insan sonuçta kendini eğitmeyi bir şekilde başarabiliyor:)

_taha

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
17
Hangi filme götürsem acaba? Korku filmi olsun diyor ama acaba hangi film? :(

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Denize gideyim biraz cıbı cıbı yapıp geleyim.

güncelleme :)

Denize gittim yüzdüm geldim ancak vücudum buhar atıyor buzdolabına giresim geliyor:unsure:

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25
Est. Sword

Üniversite de aynı bölümü okuyan arkadaşlarımdan bazıları eğitimlerini almış olmalarına rağmen şuan bu işi yapamıyor hayal gücü olmayınca tek başına bir eğitimde bir işe yaramıyor.. :)

Kendi kendine öğrenmen iyi birşey üiversiteye gitmeden önce Photoshop,Corel,Freehand i biliyordum üniversiteden sonra kendimi dahada geliştirdim tabi bahsettiğim kursta değil o kurs badiresinden sonra kursa gitmeye tövbe ettim diğer programları Indesign ,Illustrator,Cinema 4D, 3D max kendi başıma öğrendim (şuan için 3D max ta biraz yeniyim yinede kendi başıma iyi renderlar alabiliyorum) :) insan sonuçta kendini eğitmeyi bir şekilde başarabiliyor:)

eğitim şart tabi :D ben kendim öğrendim üniversitenin katkısı neredeyse yok gibiydi. orada da hoca bana ders anlattırırdı herkesin ağzı açık kalırdı :D iş kendini geliştirmede bitiyor.:thumbup1:

---------- saat 14:31 eklendi ---------- önceki mesaj saat 14:05 eklenmişti ----------

bugün resmi olarak 26 yaşındayım akşam 20:30 dada biyolojik olarak olacağım sanırım :D

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
eğitim şart tabi :D ben kendim öğrendim üniversitenin katkısı neredeyse yok gibiydi. orada da hoca bana ders anlattırırdı herkesin ağzı açık kalırdı :D iş kendini geliştirmede bitiyor.:thumbup1:

---------- saat 14:31 eklendi ---------- önceki mesaj saat 14:05 eklenmişti ----------

bugün resmi olarak 26 yaşındayım akşam 20:30 dada biyolojik olarak olacağım sanırım :D

Hehe iyi ki doğdun o halde 29 a senide bekleriz :D :unsure:

dgm2.jpg

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Dikkat ! Diyetteyim yemek ile yaklaşmayın... :unsure:

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Bu dizüstü bilgisayarların vidalarını sıkıştıran servisin sülalesiyle tanışmak istiyorum.

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Yine ölüm hiç beklenmedik bir anda geldi..
Ne yapacak şimdi kuzenler...
Offff...

muca_kaleyn

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Haksızlık yaptığın arkadşlardan özürdileyip helallik istemek azda olsa vicdanı rahatlatıyormuş

hüzün_

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
523
Ya ne oluyor böyle dünden beri üç bardak kırdım birde bardak altlığı

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25
meleğim gel dünyamı cennete çevir ve cennetimizde hep mutlu yaşıyalım. ölüm geldiğinde bizi beraber alsın birbirimizden ayrılmayalım. bizi beraber sorgulasınlar. ve birbirimizden ayırmasınlar sensiz cennettense seninle cehennemi tercih ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...