seni ailecek takip ediyoruz olum severek izliyoruz gönderilerini![]()
![]()
Exik olma big başqan![]()
anının kısalığına bişi diyemicemama kurs konusunda haklısın. zaten bişey bildiğini sanıp bilmeyenlerin kurslarına katılanlar yüzünden ortalık çakma grafiker kaynıyo. hoş ben ne öğrendiysem kendi kendime öğrendim ve kendime grafiker diyemiyorum.
bende çakmalardanım![]()
Est. Sword
Üniversite de aynı bölümü okuyan arkadaşlarımdan bazıları eğitimlerini almış olmalarına rağmen şuan bu işi yapamıyor hayal gücü olmayınca tek başına bir eğitimde bir işe yaramıyor..
Kendi kendine öğrenmen iyi birşey üiversiteye gitmeden önce Photoshop,Corel,Freehand i biliyordum üniversiteden sonra kendimi dahada geliştirdim tabi bahsettiğim kursta değil o kurs badiresinden sonra kursa gitmeye tövbe ettim diğer programları Indesign ,Illustrator,Cinema 4D, 3D max kendi başıma öğrendim (şuan için 3D max ta biraz yeniyim yinede kendi başıma iyi renderlar alabiliyorum)insan sonuçta kendini eğitmeyi bir şekilde başarabiliyor
![]()
eğitim şart tabiben kendim öğrendim üniversitenin katkısı neredeyse yok gibiydi. orada da hoca bana ders anlattırırdı herkesin ağzı açık kalırdı
iş kendini geliştirmede bitiyor.:thumbup1:
---------- saat 14:31 eklendi ---------- önceki mesaj saat 14:05 eklenmişti ----------
bugün resmi olarak 26 yaşındayım akşam 20:30 dada biyolojik olarak olacağım sanırım![]()
Hehe iyi ki doğdun o halde 29 a senide bekleriz:unsure:
![]()
Başın sağolsun Naim :unsure:Yine ölüm hiç beklenmedik bir anda geldi..
Ne yapacak şimdi kuzenler...
Offff...
Seviyorum.
Eyvallah Cengizim sağolasın..Başın sağolsun Naim :unsure: