vegaturk
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 117
Kardeşim varlığın fikirdir, gerisi bir yığın et ve kemiktir. ne güzel söylemiş Mevlana
Kardeşim varlığın fikirdir, gerisi bir yığın et ve kemiktir. ne güzel söylemiş Mevlana
Ben de tam tersiDers çalışmak istemiyorum artık. Bıktım
Neyse 3 saatlik dinleme yeter tasarıma devam
Kolay gelsin.Benim de çalışmaya başlamam lazım artık ama olmuyor işte.
![]()
Neyse 3 saatlik dinleme yeter tasarıma devam
Yok web tasarımı yapmıyorum web tasarımı ile boş zamanlarımda ilgilenirim Katalog,broşür,afiş,3d, vs işleriyle fazlasıyla meşgulüm şu an yapığım iş katalog tasarımıŞu web tasarımı ben de öğrenebilseydim.![]()
Bence kurs açma ortalıkta o kadar sahte eğitmenler varki birşey bildiğini sanıp aslında bilmedikleri ortada sen benim gibi yap sesini çıkarma onları tebessümle uzaktan izle bırak kendi sazlarını çalsınlar nasılsa besteyi yazan ortaya elbet çıkarkurs açalım kurs flash dreamweaver photoshop dersleri itinayla verilir hehe![]()
Efsane bu sözlerin bana olmadığını tahmin ederek üzerime almıyorumNe işgüzar adamlar varya sözde işleriin yapıyorlar.
Dert etme bakan kör olmaktan iyidirAlooo! Gözlerim kör oldu.
Yok web tasarımı yapmıyorum web tasarımı ile boş zamanlarımda ilgilenirim Katalog,broşür,afiş,3d, vs işleriyle fazlasıyla meşgulüm şu an yapığım iş katalog tasarımı
Bence kurs açma ortalıkta o kadar sahte eğitmenler varki birşey bildiğini sanıp aslında bilmedikleri ortada sen benim gibi yap sesini çıkarma onları tebessümle uzaktan izle bırak kendi sazlarını çalsınlar nasılsa besteyi yazan ortaya elbet çıkar
Bu kurs açma konusu eski hatıralarımı canlandırdığı için böyle yazdım kısaca bahsedeyim Üniversite yi bitrdiğim yıl gazete yapımıda kullanılan Quarkxpress programı konusunda biraz zayıftım İstanbul da isim yapmış bir kursa yazıldım kendimi Photoshop,Corel Draw ,Freehand derslerinde bize sözde bu programların inceliklerini öğretecek hocaya bu programların inceliklerini öğretir halde buldumsınıftaki öğrencilerin başıma üşüşmesinden dolayı ders aralarında aşağı kantine çay içmeye dahi inemezdim 20 kişilik bir sınıftı şu an 6 kişi istanbulda çeşitli matbaalarda grafiker olarak çalışmakta arada sırada onlara takılırım siz grafiker değilsiniz dizgicisiniz diye
işte böyle bir anı sanırım pek kısa anlatamadım sword
![]()