Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Kardeşim varlığın fikirdir, gerisi bir yığın et ve kemiktir. ne güzel söylemiş Mevlana

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Kan bankasımıyım lanet sivriler dağılın ulann...

_taha

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
17
Kendi kendimi kandırmaktan başka bir işe yaramıyorum ...!

hüzün_

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
523
Seni pamuklara sarmalar sararım

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
452
Ders çalışmak istemiyorum artık. Bıktım

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
yarın ehliyet sınavm vaar ve dikmen taraflarını hiç bilmem nerden bulcam ben sınava gireceğim okulu ya :D

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25
kurs açalım kurs flash dreamweaver photoshop dersleri itinayla verilir hehe :D

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Şu web tasarımı ben de öğrenebilseydim.:D
Yok web tasarımı yapmıyorum web tasarımı ile boş zamanlarımda ilgilenirim Katalog,broşür,afiş,3d, vs işleriyle fazlasıyla meşgulüm şu an yapığım iş katalog tasarımı :)

kurs açalım kurs flash dreamweaver photoshop dersleri itinayla verilir hehe :D
Bence kurs açma ortalıkta o kadar sahte eğitmenler varki birşey bildiğini sanıp aslında bilmedikleri ortada sen benim gibi yap sesini çıkarma onları tebessümle uzaktan izle bırak kendi sazlarını çalsınlar nasılsa besteyi yazan ortaya elbet çıkar :)
Bu kurs açma konusu eski hatıralarımı canlandırdığı için böyle yazdım kısaca bahsedeyim Üniversite yi bitrdiğim yıl gazete yapımıda kullanılan Quarkxpress programı konusunda biraz zayıftım İstanbul da isim yapmış bir kursa yazıldım kendimi Photoshop,Corel Draw ,Freehand derslerinde bize sözde bu programların inceliklerini öğretecek hocaya bu programların inceliklerini öğretir halde buldum :D sınıftaki öğrencilerin başıma üşüşmesinden dolayı ders aralarında aşağı kantine çay içmeye dahi inemezdim 20 kişilik bir sınıftı şu an 6 kişi istanbulda çeşitli matbaalarda grafiker olarak çalışmakta arada sırada onlara takılırım siz grafiker değilsiniz dizgicisiniz diye :D işte böyle bir anı sanırım pek kısa anlatamadım sword :)

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Ne işgüzar adamlar varya sözde işleriin yapıyorlar.

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25
Yok web tasarımı yapmıyorum web tasarımı ile boş zamanlarımda ilgilenirim Katalog,broşür,afiş,3d, vs işleriyle fazlasıyla meşgulüm şu an yapığım iş katalog tasarımı :)

Bence kurs açma ortalıkta o kadar sahte eğitmenler varki birşey bildiğini sanıp aslında bilmedikleri ortada sen benim gibi yap sesini çıkarma onları tebessümle uzaktan izle bırak kendi sazlarını çalsınlar nasılsa besteyi yazan ortaya elbet çıkar :)
Bu kurs açma konusu eski hatıralarımı canlandırdığı için böyle yazdım kısaca bahsedeyim Üniversite yi bitrdiğim yıl gazete yapımıda kullanılan Quarkxpress programı konusunda biraz zayıftım İstanbul da isim yapmış bir kursa yazıldım kendimi Photoshop,Corel Draw ,Freehand derslerinde bize sözde bu programların inceliklerini öğretecek hocaya bu programların inceliklerini öğretir halde buldum :D sınıftaki öğrencilerin başıma üşüşmesinden dolayı ders aralarında aşağı kantine çay içmeye dahi inemezdim 20 kişilik bir sınıftı şu an 6 kişi istanbulda çeşitli matbaalarda grafiker olarak çalışmakta arada sırada onlara takılırım siz grafiker değilsiniz dizgicisiniz diye :D işte böyle bir anı sanırım pek kısa anlatamadım sword :)

anının kısalığına bişi diyemicem :D ama kurs konusunda haklısın. zaten bişey bildiğini sanıp bilmeyenlerin kurslarına katılanlar yüzünden ortalık çakma grafiker kaynıyo. hoş ben ne öğrendiysem kendi kendime öğrendim ve kendime grafiker diyemiyorum. :D
bende çakmalardanım :P

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...