Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Hala mı devam ediyor şu dam dam lar..ne inşaatmış arkadaş.:)

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Eyvallah iyiyim.Sizin TOG dan arkadaşlar okulda şimdi sınıft açocuklarla etkinlik yapıyoprlar.22 nisanda(-1) hepinizi bekleriz.

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
hatta tam şu anda o iş makinesini adamın bi taraflarına sokma hayalleri kuruyorum

---------- saat 13:00 eklendi ---------- önceki mesaj saat 12:59 eklenmişti ----------

neden -1 zorhak

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Ne inşaatmış kardeşim sanki 10 yıldır bitmedi :D haha :D

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Adam ekmek peşinde sen laf et tatata diye....

bilmiş*gülücük

Profesör
Reaksiyon puanı
48
Adam ekmek peşinde sen laf et tatata diye....

o ses o kadar fazla ki sende o sesle sabah 8 den akşam 5 e kadar dursan anlarsın belki :huh:
ekmek peşinde olmasına bişi dediğimiz yok zaten bu kadar uzun sürmüş olması can sıkıcı şubattan beri bitmedi..

---------- saat 13:53 eklendi ---------- önceki mesaj saat 13:52 eklenmişti ----------

bilmiş naber gız:D

ahahaha :D :D
iyim abi sen nasılsın nasıl gidiyor hayat trabzon nasıl :D :D

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
452
Ot-çöp diyetlerinden nefret ediyorum. Spora başlayım bari..

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
he ya spor yapmak lazım ben bi başladım fazla yüklendim bi hafta yürüyemedim:D

5 günde 25 km koştum:D

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
452
Hay maşşallah. "Hocam hızlı giden atın" durumuna düşüyorum ben de :D Sindire sindire, günde 2-3 km yürüyemiyorum. Sanki 10 km koşunca birden gidecek fazlalıklar :D

Diyet de olmadı. Biz etliekmek kafalıyız, sebzeyle doymayız. Sebzeyi kuzuya yedirir, arkasından kuzuyu yeriz. Bünye kaldırmıyor yani. En iyisi yüzmek galiba.

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
yav doğrudiyosun ben d eetli yemek yerim yoksa doymam:D

Ayrıca ekmeği kestim 10 günde 3 kilo gitti valla.ha bir de 5 km koşmadan önce tartıılıyordum misal 60 klioyum(!) :D koşudan sonra geliyordum 58 i görüyordum yani o derece.:D

amacım çift haneli kilolara dönmek:D

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
452
Biz Konyalı'yız. Tahıl ambarında yaşayınca, tahıldan mamül gıda tüketmezsek bünye ters tepiyor :D Ben çareyi kepekliye yönelerek buldum. Ayrıca günde 2.5 litre su + 3-4 fincan yeşil çay içiyorum. Metabolizma acayip hızlandı. Oturduğum yerden yakıyorum desem abartı olmaz. Tavsiye ederim. Bu hafta da yüzmeye başlıyorum inşallah. Yaza fit girmeyi planlıyorum. Fit olmazsa, fil olacak artık :D

bilmiş*gülücük

Profesör
Reaksiyon puanı
48
Haklı olabilirsin ama hergün seninle aynı derdi çeken birçok insan var, onlar da memnun değildir o sese, çalışanlar da. Ben de çektim o sesi hatta evin camına felan da inşaat malzemesi geldi. Arabanın üstüne de hep geldi sinirimiz tepemize çıktı, camına tavanına çimento gelmişti, sonrası küfür... Sürekli şikayet etmeniz de çözüm olmuyo belliki.

hmm evet sende haklısın şikayetle biyere gelinmiyo zaten :mellow:
ama geçen hafta vize haftasıydı neyseki anlayışla karşılayıp bi hafta çalışmadılar mesela.onlarında işi bu ben buna bişi demedim zaten :)

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
o ses o kadar fazla ki sende o sesle sabah 8 den akşam 5 e kadar dursan anlarsın belki :huh:
ekmek peşinde olmasına bişi dediğimiz yok zaten bu kadar uzun sürmüş olması can sıkıcı şubattan beri bitmedi..

---------- saat 13:53 eklendi ---------- önceki mesaj saat 13:52 eklenmişti ----------

ocak 15ten beri

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
hmm evet sende haklısın şikayetle biyere gelinmiyo zaten :mellow:
ama geçen hafta vize haftasıydı neyseki anlayışla karşılayıp bi hafta çalışmadılar mesela.onlarında işi bu ben buna bişi demedim zaten :)

Vay be çalışmamalarına şaşırdım şimdi:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...