- Reaksiyon puanı
- 630
Uykum var.
dın dırındırın dındındın![]()
magmaya inecekler yakında dimi
aaa ne güzeelEyvallah iyiyim.Sizin TOG dan arkadaşlar okulda şimdi sınıft açocuklarla etkinlik yapıyoprlar.22 nisanda(-1) hepinizi bekleriz.
Adam ekmek peşinde sen laf et tatata diye....
bilmiş naber gız![]()
Haklı olabilirsin ama hergün seninle aynı derdi çeken birçok insan var, onlar da memnun değildir o sese, çalışanlar da. Ben de çektim o sesi hatta evin camına felan da inşaat malzemesi geldi. Arabanın üstüne de hep geldi sinirimiz tepemize çıktı, camına tavanına çimento gelmişti, sonrası küfür... Sürekli şikayet etmeniz de çözüm olmuyo belliki.
o ses o kadar fazla ki sende o sesle sabah 8 den akşam 5 e kadar dursan anlarsın belki :huh:
ekmek peşinde olmasına bişi dediğimiz yok zaten bu kadar uzun sürmüş olması can sıkıcı şubattan beri bitmedi..
---------- saat 13:53 eklendi ---------- önceki mesaj saat 13:52 eklenmişti ----------
hmm evet sende haklısın şikayetle biyere gelinmiyo zaten :mellow:
ama geçen hafta vize haftasıydı neyseki anlayışla karşılayıp bi hafta çalışmadılar mesela.onlarında işi bu ben buna bişi demedim zaten![]()
ama hep öğrencilerin kaldığı bi mahalle ve vize haftasıydı bunu yapmalılardıVay be çalışmamalarına şaşırdım şimdi![]()