Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Mehmut! Ekoo!! Ramoo!! yüriyin oğlım ateist taşlamaya gidiyığğkk

:D

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Offf Off Çok Moralim Bozuk Cepte Kuruş Kalmadı Kimsedende Gidip İsteyemem Nasıl Vercem Kirayı Bu ay İşyerinden Paramıda Alamıyorum Kaldım Sap Gibi Ortada Çok Canım Sıkkın Çook

Ama Güzelde Bişey Yaptım Yaptığımıda İnanıyorum

Ekmek Büfesinin Birinde Bir Askı Var Şey Yazıyor "İstediğiniz Ekmeği Bu Askıya Asın İhtiyacı Olan Biri Sorgusuz Sualsız Alabilir "

1 Ekmek Kendime Aldım 3 Ekmek te Askıya Astım Son Paramla Ama Çok Güzel Bir Olaydı Ya Umarım İhtiyacı olan Biri Almıştır Askıdan Heryerde Böyle Şeyler Görmek Güzel Ben Gücüm Yettiğince Yaparım Bişeyler Allah Sağlık Güç Kuvvet Versin Yeterki

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Bu kuşun kanat çırp pır pır yap demesine hayranım yaa:D

llavinya

Dekan
Reaksiyon puanı
92
Aynı kafayı yemiş isim değiştirip yeniden gelmiş. Uyanık.

sabayon

Asistan
Reaksiyon puanı
6
derya caglar denen ne olduğu belirsiz varlık bana özelden küfrediyo şimdi edicem bende ban yiiyicem durduk yere akşam akşam canımı sıktı maymun türevi:D

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Offf Off Çok Moralim Bozuk Cepte Kuruş Kalmadı Kimsedende Gidip İsteyemem Nasıl Vercem Kirayı Bu ay İşyerinden Paramıda Alamıyorum Kaldım Sap Gibi Ortada Çok Canım Sıkkın Çook

Ama Güzelde Bişey Yaptım Yaptığımıda İnanıyorum

Ekmek Büfesinin Birinde Bir Askı Var Şey Yazıyor "İstediğiniz Ekmeği Bu Askıya Asın İhtiyacı Olan Biri Sorgusuz Sualsız Alabilir "

1 Ekmek Kendime Aldım 3 Ekmek te Askıya Astım Son Paramla Ama Çok Güzel Bir Olaydı Ya Umarım İhtiyacı olan Biri Almıştır Askıdan Heryerde Böyle Şeyler Görmek Güzel Ben Gücüm Yettiğince Yaparım Bişeyler Allah Sağlık Güç Kuvvet Versin Yeterki

İdda oyna derim nikel.:D

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Konu kilitlenmiş buradan söyleyeyim de rahatlayayım

Madem konuda küfür var küfürleri silin..:)Konuyu neden siliyosunuz..Çok ayıp:)

Ohh rahatladım..

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Sakin olmakta fayda var.

Handikap

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Bu şehrin ışıkları kör gülüm!...

Yüreğimizde çoğaltmaya çabaladığımız her türden sevginin orta yere saçılmış kırıntılarını; açlığın, çaresizliğin, tükenmişliğin tarif edilmez hüznünü gizler koynunda.

Kimseler duymasın, görmesin diye sanki, bu şehrin ışıkları kör gülüm!...Bir yandan bizim hesapsız, yalın sevgilerimizi, dostluklarımızı, özlemlerimizi ama öte yandan ve asıl o iki yüzlü, çıkarcı, kan emicilerin çirkin dünyasını gizliyor.

Bu şehrin ışıkları kör gülüm!...

:crying:

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
saat 5 oldu hala biçimlenmedi lanet bölümler bunlardan sonra sıra win7 ye gelicek :D onuda bugün (yarın) yaparım artık :D

Handikap

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Mutluluk için gerekli en ufak çaba,ancak o çaba için de can gerekli hal gerekli...
Saat olmuş öğle vakti, uyandırsana beni olmadığın düşlerimdeki kahvaltıdan...:crying:

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
Fazla değer vermiyeceksin . Verdiğin değer 18 cm den küçük 21 cm den büyük olmayacak. Fazlasını elinde tutacaksın ki g... kaçmasın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...