FlexsNutella
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 424
Lays kaşık yeniden üretilsin!!!!!!!!
Bu devlet onunla yükselir
Bu devlet onunla yükselir

uzaktan akrabamı seni anlıyorum bende aşık oldum ama olmuyor ??''Aşık oldum ama yapamam...''
Tek yaptığım spor mouse sallamak.Forumda düzenli spor yapan birileri var mı?
Ben yapıyordum çokta memnundum ama bime girdim hayatım alt üst oldu sanki cezavine girmiş gibi oldum ama çıkacağım yine devam edeceğim spora.Spor yapan yok sanırımNeyse.. Başka bir şey söyleyeyim: Foruma ilk katıldığım zaman ki avatarı kullanmaktayım
![]()
Birden fazla ücretsiz kullanım hakkı sunduklarını bilmiyordum.Sanırım şu forumdan yediğim kazığın hesabını sordum artık. Öylesine yazdığım kod sayesinde iki yıldan fazla süre interneti beleş kullanacağım. Üstelik 75 mbps gibi güzel bir hızla. Teşekkürler sdn![]()
Teşekkürler. Hedefim üst sınır olan 100 kişiye ulaşmakBirden fazla ücretsiz kullanım hakkı sunduklarını bilmiyordum.
Güle güle kullan.
Bana mesaj yazın o zaman, ne diyeyim..Önceleri mesaj yazarak ulaşabildiğin bazı kişilere şimdi ulaşamıyorsun. Kendilerini pek iyi bilirler.
Günde 7 saat uyku yetermiş.... Yalan.
Bıraksalar 20 saat uyurum kesin..Günde 7 saat uyku yetermiş.... Yalan.
Günde en az 10 saat rahat uyurum. Daha fazlası beyni köreltiyor sanki. Ben öyle hissediyorum.Bıraksalar 20 saat uyurum kesin..
evet derslerinden dolayı forumdan uzaklaşma istedi hesabı askıya alsa bile geri geldiği için sınavlarına sıkıntı oluyormuş
Son kullanılan rumuz şimdi anlam kazandı; o zaman başarılar ve kolaylıklar olsun tüm sınav ve derslerinde.evet derslerinden dolayı forumdan uzaklaşma istedi hesabı askıya alsa bile geri geldiği için sınavlarına sıkıntı oluyormuş