vedat_1966
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 79
Herhangi bir ortamda konuşacak konu bulamayan insanların hemen siyasete sarılması beni hasta ediyor. Birde kalkıp gidecek yeriniz yoksa perişan oldunuz.
sen söyleYaşıyonuz mu la
Eh işte. Çok güzel olaylar da oluyor berbat şeyler de. Ergenliğimin özeti olan foruma geldim bisen söyle
YaşlıÇoçuk.Yaşıyonuz mu la
Neden saçma olsun konfiktobu mesaj birleşmesi çok saçma oluyor...
Neden saçma olsun konfikto
kasma yok çalan şarkıları koyuyorum şuan Heaven And Hell (Dio'lu Black Sabbath) Bible Black çalıyor...O zaman mesaj kasmayacaksın konfim.. Mesaj birleştirme olayı olmazsa olmazımız.![]()
Neler yaşandı bu konuda bir görenler bir de Allah bilir. Kavga ortamı olarakta kullanıldı, barış ortamı olarakta. Bazen yaprak dökümüne şahit oldu, bazen dostlukların güçlenmesine.Hala nefes alıyoruz..
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yeniler bilmez bu konu ismi bir süre ''Tamam Söyle Rahatla'' olarak forumlarda yer almıştı ama sonradan Tamam kısmı gözüme fazla batınca başlığı tasfiye ederek görmüş olduğunuz son haline kavuşturmuştum. Bu konuyu başlatırken kendi ihtiyaçlarımdan yola çıkmıştım, o zamanlarda bir şeyler söyleyip rahatlamam gerekiyordu![]()
Yanlış zamanda geri dönüldü desek yeri olacak galiba.Birileri demiş öldü söyleyin onlara Mrsmoke geri döndü
Hoşgeldin. Gözlerim arıyordu desem yalan olmaz. :mrgreen:Birileri demiş öldü söyleyin onlara Mrsmoke geri döndü
seyretmedin mi? avrupa işi o veba salgını anısına kemiklerden klise vardı avrupa'da ondan uzmanlar çok denemeler yapmışlar...Kart Et geç pişer. Yaşlı hayvanların etleri zor pişer ve zor yenir. Dişler kesmez. Zayıflamak için bol hareket gerekiyor. Bu gün hava yağışlı. Evde mekik, şınav çekebilirsiniz.
?Bu kadar bekledik, sonunda geldi.
Almasalar bari.Bu kadar bekledik, sonunda geldi.