- Reaksiyon puanı
- 15,170
Mbdan kısayım diye 720p çekmiştim. Yağlı boya tablosu olmuşFlash TV Lite Megabyte'tan kısayım derken...

Mbdan kısayım diye 720p çekmiştim. Yağlı boya tablosu olmuşFlash TV Lite Megabyte'tan kısayım derken...
WT*! 1080p de var!Mbdan kısayım diye 720p çekmiştim. Yağlı boya tablosu olmuş![]()
What??Ders çalışmayı özledim.
What??
Gazı açarken biraz zaten kaçıyor. Gazozunuzu oda sıcaklığında mı beklettiniz daha serin bir ortamda mı??dun gazoz aldim actip biraz ictim kapagini kapatim acaba gazi kactimi
dkkskfmskcmc cok komiksinGazı açarken biraz zaten kaçıyor. Gazozunuzu oda sıcaklığında mı bekleyiniz daha serin bir ortamda mı??
Ne kayıbı vermişiz hocam?Bu forumun verdiği bunca kayıptan sonra belki bilgili insan(üç beş kişi hariç) kalmadı ancak diğer forumlardaki velet oranlarını düşündüğümdede malesef ki yine buraya dönüyorum....
Saymama gerek olduğunu sanmıyorum...Ne kayıbı vermişiz hocam?
Ne 1 ayı 2 hafta gibiydi resmenBu seneki tatil 1 ay gibiymiş geçti desem yeridir.
Birine kızdıAhahahahayırdır inşallah
![]()
Hewlett Apple'mı yoksa Apple Packard'mı?
Nice senelere, bilseydik kutlardık.Doğum günüm için 2 kişi yazmış biri yabancı hiç sohbet etmişliğim olmayan biri hemde fatiham çoktan okunmuş haberim yok ya la![]()
Teşekkürler bilenler utansınNice senelere, bilseydik kutlardık.
![]()
Dolarla ilgili ve günlük hayattan magazin vs konu açan arkadaşımızı yoksaydım. Dolardan ve buna bağlı kızgınlıktan siyasetten uzağım.siyaset yasak diye uyardıkca halen konuları siyasete çeken arkadaşlar benden söylemesi başka yerden duymayın indirimli tarife bitti direk 4 aydan başlıyor
Ahahahahayırdır inşallah
![]()