Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
bende 7\24 çalıyor notebook olunca ondan ama şimdi biraz pc biraz gt-s5360 çalıyor...
Ekran Görüntüsü 2017-07-19 17-08-51.png

mirinkirin

Doçent
Reaksiyon puanı
358
Şu foruma biraz para harcayın be, iki mesaj yazacağız diye çektiğimiz eziyete bak. Rezillik.

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
Üniversite reklamları mı çoğaldı yoksa bana mı öyle geliyor

ulas tuncer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
yatağın bok gibi,yastıkların çok yumusak,yorganının götü başı ayrı oynuyor sürekli ayaklarıma takılıyor. uyurken de sarılıcam diye duvara sıkıştırıyorsun.
eşek kadar adamım yavru köpek gibi uyumaya çalışıyorum koca yatakta.
bir daha da davosa gelmem.

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382
Dünya kadar fotoğraf çekinip bir tanesinde yüzünü göstermeyen kızlar neyin kafasındadırlar anlamıyorum. O kadar mı çirkinsiniz de ayıbınızı insanlıktan saklıyorsunuz ? Böyle yapınca sadece en kötüsünü düşünüyoruz belki suratını dönünce troll bakışlı bıyıklı bir erkek çıkabilir korkusuna giriyoruz kabuslarımıza giriyor :confused:

KNMX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,747
Dünya kadar fotoğraf çekinip bir tanesinde yüzünü göstermeyen kızlar neyin kafasındadırlar anlamıyorum. O kadar mı çirkinsiniz de ayıbınızı insanlıktan saklıyorsunuz ? Böyle yapınca sadece en kötüsünü düşünüyoruz belki suratını dönünce troll bakışlı bıyıklı bir erkek çıkabilir korkusuna giriyoruz kabuslarımıza giriyor :confused:
Sözde kendilerini kıskandırcaklar, merak edicez ya yüzlerini.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
İkinci el aldığım Lumia 820 telefonun yanında hiç kullanılmamış paketinde kulakiçi kulaklığı duruyor, kaça satarım bunu? Fikri olan paylaşsın.

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382
Ah mavi ekran hatası! :mad::mad::(:(
Neden Windows, neden?
İyi tarafından bak. Nasıl mı ? Windows Aero'nun arkaplanının renk paletini yanlış algılayıp sistem rengini pembe yapabilirdi. Böyle bir şey de görme ihtimalin vardı. Bir laf var, her zaman haline şükret. Bu da o anlardan biri. Diren #HalktanBiri :D

z8wWACJ.jpg

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
İyi tarafından bak. Nasıl mı ? Windows Aero'nun arkaplanının renk paletini yanlış algılayıp sistem rengini pembe yapabilirdi. Böyle bir şey de görme ihtimalin vardı. Bir laf var, her zaman haline şükret. Bu da o anlardan biri. Diren #HalktanBiri :D

Ekli dosyayı görüntüle 25596
Kaç kez geldi başıma bu mavi ekran hatası?
Acaba Linux mu yüklesem?
Şu an Ubuntu (Unity) ve Linux Mint 17.3 Mate'i yükleyebilirim. Çünkü daha önceden DVD'ye yazdırmıştım. Sizce hangisini yükleyeyim?
Nedense Unity pek hoşuma gitmiyor.

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
yıllardan beri mavi ekran görmedim bazen düşünüyorum millet özel birşey mi yapıyor diye

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
yıllardan beri mavi ekran görmedim bazen düşünüyorum millet özel birşey mi yapıyor diye
Özel bir şey değil benimkisi? Ts uzantılı videoyu açmak için bir sürü media playerlar ve kodekler yükledim. Bir sürü program yükledim ama yine de ts uzantılı videoyu açamıyorum. Belki de mavi ekran hatasının sebebi bu olabilir, ama emin değilim.
--- Gönderi Güncellendi ---
Bluescreenview ile mavi ekran hatasının sebebini araştırmak istedim. Programı açtım ama hata bulmadı nedense. O zaman biraz önceki mavi ekran hatası neydi? Acaba bilgisayarım yolcu mu? :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...