Meridian
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 761
Şaka gibi bea. 

Banlan diye sormadim. Merak ettim. Varsa eger bu gidisle ip ban yiyeceksin.forumda ip ban yok blother ban var. onun sevmedikleri girmesin hep onun kuzenleri girsin diğer kuzenler banlansın. kedicik bile miyavlamadı bu duruma
Var. Sistem aynı ip'yı anlıyor mod ve admin geregini yapıyor.Forumda ip ban yok dimi
Var. Sistem aynı ip'yı anlıyor mod ve admin geregini yapıyor.Forumda ip ban yok dimi
Öyle değil aynı ip'deki üyeler gözüküyor sadece. Ordan üyeyi banlıyorsun.Var. Sistem aynı ip'yı anlıyor mod ve admin geregini yapıyor.
Yazma stilleri genetik sanirim.ben onun kuzeniyim onunla alakam yok. 3 ay çok ceza vermişsiniz linux bile çökmüyor 3 ayda.
Aynen öyleÖyle değil aynı ip'deki üyeler gözüküyor sadece. Ordan üyeyi banlıyorsun.
Arkadaşın istediği sanırım ne kadar üyelik açarsan aç foruma gireme tarzı. Ama modeme bi reset çektimmi bal gibi girer.Aynen öyle![]()
Lafı ağzımdan(elimden) aldın.Yazma stilleri genetik sanirim.
Yapma be config amca sensin biliyoruzben onun kuzeniyim onunla alakam yok. 3 ay çok ceza vermişsiniz linux bile çökmüyor 3 ayda.
Sabit ip var. O degismez. Onu diyorum.Arkadaşın istediği sanırım ne kadar üyelik açarsan aç foruma gireme tarzı. Ama modeme bi reset çektimmi bal gibi girer.
Ben kuzeniyim... Gortu banladığınız iyi oldu ama Confickere haksızlık yapıldı banı açılsın yoksa bütün sülale üye olabilir kedicik bile tırmıklıyor üye olmak için...
İkizine selam söyleAmcası balkonda atletle karpuz yiyor. kedicik karpuza dokunmaya çalışınca tekmeyle kovaladı...
Acayip bir takıma düştük ki bende mükemmelim ya pesi isyan etti birde benim laptop sapıttı oyun donmaya başladı atın beni dedim attılar 22 saat rekbetçi uçtu ki 2 maç lazım bana isyanlardayımNolmus yav benim yüzümden![]()
Tamam bugün taşırım maci sıkıntı yokAcayip bir takıma düştük ki bende mükemmelim ya pesi isyan etti birde benim laptop sapıttı oyun donmaya başladı atın beni dedim attılar 22 saat rekbetçi uçtu ki 2 maç lazım bana isyanlardayım![]()
He 15 saatim varTamam bugün taşırım maci sıkıntı yok![]()