/xo/
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 226
4 yıldır 

Özele bi bakar misin?4 yıldır![]()
Evet. İstanbul'da çok kullanıyorum.Uber kullanımı şuan ülkemizde yasal mi?
Soru soracağım şimdi neyse konu açayım.Evet. İstanbul'da çok kullanıyorum.
tıraş kolonyası da sarhoş ediyor sinekleri çok komik oluyorlar...Beyler sivrisinek, karasinek ne kadar sinek varsa camsil ile öldürebilirsiniz.
Bütün sinek öldürücülerden daha etkilidir.
Uygun açıyla tek bir sıkımda işi biter.
Bunun için özel konu açacaktım hatta ama şimdi camsil fiyatları artar diye açmıyorum, fazla yayılmasın, aramızda kalsın.![]()
Tiner de fareleri çok kolay öldürür. Fare'nin kafa bölgesine çok az miktar da dökerseniz fare ölür.Beyler sivrisinek, karasinek ne kadar sinek varsa camsil ile öldürebilirsiniz.
Bütün sinek öldürücülerden daha etkilidir.
Uygun açıyla tek bir sıkımda işi biter.
Bunun için özel konu açacaktım hatta ama şimdi camsil fiyatları artar diye açmıyorum, fazla yayılmasın, aramızda kalsın.![]()
“Zevkleri bıçak gibi keseni (ölümü) çok hatırlayın!”Bir haftadır ölüm hakkında derin düşüncelere dalıyordum. Dedemler, dayımlar, amcamlar, teyzemler, annem babam be en sonunda ben. Teker teker gidiyoruz dünyadan. Herkes ölümü tadıcak amma rahat amma sancılı.
İki gündür de annem ve babamın sülalelerinden çok sevdiğim eski toprakların mezarlarına gidip birer fatiha okuduk. Orda nasıl kötü oldum anlatılmaz. Ben daha küçücüktüm, hepsinin de sağlığı yerindeydi. Sadece birisi yaşlıydı (88 yaşında vefat etti) Hepsi de güleç, espirili, keyfi yerinde. Hepsi de bizi severdi ailelerin ağır başlarındandı. Kimdensin denildiğinde anne baba dede adı söylenince "Haaa siz şunlardan mısınız" denip mutlaka yaşanmış anılarını anlatırdı çevremdekiler. Sonra noldu? Hepsi teker teker gitti bu dünyadan. Özellikle vefatına üzüldüğüm babamın dayısı eşinin rahatsızlığından dolayı o ölürse ben naparım diye düşünürdü. Düşünceden kederden gitti adamcağız. Daha vefatından bir hafta önce bizi çağırmış. Bunu öğrendiğim an beynimden vuruldum. Cenazesine okul dolayısıyla katılamadım. Ama her sohbette illakı o dayımın da sözü açılır ortaklığı bi sessizlik alır götürür. Bugün köydeyken neredeyse her evde bu an yaşandı. Mezarındayken de çok duygulandım kötü oldum. Biz eski topraklara benzemiyoruz onlar kadar güleç, enterasan anıları olan insanlar olamıyoruz. Öldüğümüz zaman belki senede bir kere akıllarına gelip ziyaret ediliriz. Bunları buraya yazmak istedim çünkü nerdeyse bir haftadır bu düşünceler içindeyim. Bir nebze kendimi rahatlatmak adında.
edo ram 2x8mb 33mhz değil mi? artık işe yaramazlar...
Uçuşan üyeler bölümünde bilgi verildi.Conficker amcayı yine niye çizdiniz![]()
Abi neresi orası ? Bi etiket yapar mısın ?Uçuşan üyeler bölümünde bilgi verildi.
Uçuşan üyeler bölümünde bilgi verildi.
Adama açılmadı ne dinliyorsunuz. O kadar söyledi burdaSebebi tam olarak yazılmamış ama tahmin edeyim, sağa sola müzik videosu attı değil mi?
Uçuşan Üyeler
@Duhan.Soysal
Defalarca uyarılmasına rağmen alakasız mesajlar atıyor her konuya 3 ay yok.Sebebi tam olarak yazılmamış ama tahmin edeyim, sağa sola müzik videosu attı değil mi?
Ne dediğini anlamama konusuna katılıyorum evet...Bazen evet ama genelde alakalı şeyler söylüyor yalnız lafı aşırı dolandırıyor ve çoğu kişi ne dediğini anlamıyor.
@Yaşlı Çoçuk pesiyle konuştuk maç yapacaz birazdan![]()