YiğitBey
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 22
Google'da arama yapıyordum, birden bire ipv4.google.com şeklinde başlayan bir sayfa açıldı. Bu vatandaş neyin nesidir bir bilgisi olan var mı? :huh:
İlaç ve yoğurt tepkimeye girmesin?1 kaşık yoğurdu at ağızına ama yutma . Sonradan hapı da at ve dilinle hapı yoğurdun içine al ve komple yut.
İlaç ve yoğurt tepkimeye girmesin?
Ekmek içi al, hapı ekmek içine koyup yut. Bence yoğurttan daha mantıklı.İlaç ve yoğurt tepkimeye girmesin?
Hayırdır, Karadeniz'de gemilerin mi battı?Moralim ağır bozuk...
Hayırdır, Karadeniz'de gemilerin mi battı?
İlaç ve yoğurt tepkimeye girmesin?
Girmez doktor soylerdi
Ben de sormuştum doktara bir şey olmaz demişti.
Yıllardır hap kullanmam gerektiği zaman yoğurtla içerim daha bir şey olmadı. Ama yine de dikkat et.
Küçükken hapları içemeyince ailem hapı suda eriterek ve ya birşeyle beraber çiğnettirerek yuttururdu. Çok kötü bir tadı oluyordu. Yoğurtla içmeye başladığımdan beri rahatım.
Güya bu gece ödev yapmayı planlayan ben kitapları biraz karıştırıp başımı ağırıttıktan sonra birşey yapmadan yattım. [emoji17]
Hiç ödevden bahsetme ya
Benim de ödev yapmam lazım. Bugüb (Cumartesi) yapmayı planlıyorum. Zaten 16 Kasım'da vizeler başlıyor ve ben 16 Kasım'da sunum yapacağım. :hammer:
Bizde allahtan sunum yok. Hiç sevmem sunum yapmayı.
Benim bu hafta 2 quiz ve 2 si lab raporu 3 ödev var. Sonra da gelsin vizeler.
Kolay gelsin valla.
Benim 1 quiz iyi geçti 1 quiz bayaa kötü geçti.Vizelere kadar quiz yok.Vizelerden kötü alacağım diye aşırı tedirginim.
Güya bu gece ödev yapmayı planlayan ben kitapları biraz karıştırıp başımı ağırıttıktan sonra birşey yapmadan yattım. [emoji17]
Muhabbet kuslarinmi konser veriyodu[MENTION=385184]mic check[/MENTION]
Benimkiler 7/24 konser veriyordu. En sonunda verdim birisine gittiler.
Ödevi seven varsa getirin banaödevden nefret ederim
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Muhabbet kuslarinmi konser veriyodu
Ödevi seven varsa getirin bana
Muhabbet kuslarinmi konser veriyodu
Hocam bende 1 tane var çok akıllı cidden şaşırıyorum bazenAynen öyle. Dört tane vardi, 2 disi 2 erkek. Sabah aksam ötüyordu namussuzlar