Virility
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 119
44 Tl iyi gibi superonline da aynı fiyat nerdeyse sözleşmeyi iyi bi oku derim ttnet bu belli olmazFibernet olsa buralarda bende istiyorumda.

44 Tl iyi gibi superonline da aynı fiyat nerdeyse sözleşmeyi iyi bi oku derim ttnet bu belli olmazFibernet olsa buralarda bende istiyorumda.
Kulağında kulaklık varsa dünya umurunda olmuyor![]()
Valla bahtsız bedevisinŞansıma tüküreyim ya... 3 telefon değiştik orta da birşey yoktu... Para bitti Vatan computer işe çıktı... 1500 liraya LG Türkiye garantili G Flex satıyorlar[MENTION=58793]REDFOKS[/MENTION] şansımı gördün değil mi?
Valla bahtsız bedevisinCanlı şahitte benim
![]()
Hocam ekran karti yetse direk alicam. Benim yerime de orglara vurShadow of Mordor dehset oyun olmus. Oynamak isteyenlere tavsiye ederim.
Premiumu 15 keye alınıyor alsam 60 tlye gelir ama şimdi beğenmeyip oynamazsam yazık olur. Demo da çıkarmamışlar. Korsan indirip deneyeyim desem oyun zaten 20 gb ı geçiyor ne yapsam bilmiyorum.Shadow of Mordor dehset oyun olmus. Oynamak isteyenlere tavsiye ederim.
Bayram hediyesi değil de bir hata olduğunu düşünüyorum ben.Superonline herkese bayram hediyesi vermis. Uydunette bi kipirdama yok. Cizgilerini hic bozmuyorlar.
Vay be! Poşetli Dede`de ne para varmış. (Birmilyonyüzbin TL) Adam paraları dilencilikten kazanmış. Bankaya giderken Sakalını siyaha boyar parayı yatırırmış... Detaylı bilgi için: http://www.konhaber.com/yeni/haber-202232-GUNCEL-Iste-Posetli-Dedeyle-ilgili-bilinmeyenler.html
Çorumlular`ın hepsi böyle akıllı mı?Amcayla hemşeri çıktık iyimi![]()
Çorumlular`ın hepsi böyle akıllı mı?![]()
Benim monitör Çorumlu değil.Örnek karşında duruyo![]()
![]()